Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Curs de monitor/a dinamitzador/a d'activitats poliesportives

Escoltar

Curs de monitor/a dinamitzador/a d'activitats poliesportives

El curs de monitor/a dinamitzador/a d’activitats poliesportives és la formació específica de nivell bàsic que habilita per a realitzar activitats físiques i esportives per a infants i joves menors d’edat (personal que s’encarrega de la dinamització i el desenvolupament de les activitats esportives o poliesportives i també el personal que intervé en esdeveniments esportius per a menors d’edat).

El curs consta d’un CIATE (Curs d’Iniciació a Tècnic Esportiu) - Bloc comú (15 h) + 2 blocs específics (35 h cada bloc) + el curs de procediments, tècniques i recursos de primers auxilis (15 h) i un període de 150 h de pràctiques. Fent un total de 250 h de formació,  100 h teòriques i 150 h de pràctiques. 

Els requisits són: 

  • Tenir 16 anys o més 
  • Disposar del certificat d’haver superat l’ESO, o equivalent

Un cop superada la formació, s’obté el certificat de l’Escola Catalana de l’Esport. El curs també permet tramitar la inscripció al ROPEC (Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya) com a monitor/a esportiu/va.

El curs es programa de manera puntual al llarg de l’any en funció de la demanda de les persones i entitats interessades.