Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Espai Diversxs

Escoltar

Espai Diversxs

Imatge Espai diversxs

 

Què és?

L'Espai Diversxs és un espai de trobada i apoderament, lliure, feminista, segur i de confiança per a joves de 12 a 23 anys, en què poder parlar obertament sobre com vivim els nostres cossos, la nostra sexualitat i el nostre gènere.

És un espai de relació a través de dinàmiques, xerrades, tallers i altres activitats dinamitzades per un equip d'educadores. Amb l'objectiu de resoldre inquietuds, dubtes en relació amb la diversitat afectivosexual i de gènere per tal que les persones joves puguin trobar-se còmodes en les seves vivències i experiències.

Un espai en el qual tots els camins al voltant de les sexualitats i el gènere són possibles. En què gèneres, sexualitats i identitats es troben, conflueixen, interseccionen, on sempre es pot tornar per reflexionar i escollir i/o crear un altre camí.

 

Treballem per...
  • Oferir un espai obert i segur a totes i tots els joves independentment de la seva vivència sobre la sexualitat, identitat i orientació de gènere. 
  • Oferir referents feministes i LGTBIQ+ en què les persones joves puguin identificar-se.  
  • Crear un espai lliure on poder parlar de les diverses vivències i maneres d’habitar el gènere i la sexualitat.
  • Desenvolupar estratègies d’apoderament de les diversitats.
  • Facilitar un espai de relació i de creació de vincles interpersonals

 

 

On i quan ens trobem?

Les trobades es fan els dimarts de 18.00 a 19.30 h, cada quinze dies, al Centre Cívic Cabot i Barba (plaça de Miquel Biada, 5. Davant l’estació de Renfe de Mataró). 

 

Calendari curs 2022/23

De l'11 d'octubre de 2022 fins al 20 de juny de 2023.

Els dies 6 i 27 de desembre, i el 4 d'abril, no hi haurà trobades.


Com participar? 

  • Cal tenir entre 12 i 23 anys.
  • Inscriu-te a través de l’Oficina Jove del Maresme-Sidral. Contacta-hi enviant un correu a maresme@oficinajove.cat, trucant al 93 798 96 49 o enviant un WhatsApp o Telegram al 621 25 04 84.
    O bé demana cita prèvia. 


Inscripcions obertes tot el curs. 

Galeria d'Imatges