Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

SororiArt

Escoltar

SororiArt

El SororiArt és un festival cultural i reivindicatiu en clau feminista i juvenil organitzat per la Xarxa d'Espais Joves de Mataró i és un dels actes principals de la campanya municipal del 8M, Dia Internacional de les Dones.
 
El SororiArt ofereix diverses activitats culturals que conviden als i les joves a participar, reflexionar i gaudir d'una jornada dedicada a les dones i a l'art.
 
Aquest acte s'inspira en el concepte de “sororitat”, com a unió i suport entre dones per superar les barreres del patriarcat, i en el concepte “art”, com a forma d'expressió i d'empoderament de les dones, donant visibilitat a les artistes, i generant espais de trobada i referència.
 
Cada any el programa d'activitats es crea a partir de la participació conjunta i de la co-creació.
 
Amb l’objectiu de promocionar la creació artística, el 2024, per primera vegada, es convoca un concurs de disseny de la imatge del festival entre l’alumnat  mataroní que cursa el batxillerat artístic o el grau mitjà d’assistència al producte gràfic interactiu.

 

VI edició del SororiArt 

Programa del 2024:
Cartell Sororiart 2024.jpg
Consulteu el programa complet al voltant del 8 de març, Dia internacional de les Dones  aquí
 
Resum en imatges del SororiArt d'aquest any:

 

Programes de les edicions anteriors: 

Cartell Sororiart 2023.jpg Cartell Sororiart 2022.jpgCartell SororiArt 2021.pngCartell Sororiart 2020.jpg Cartell SororiArt 2019  

 

Arxius adjunts