Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Activitats 1r. Trimestre 2021

Escoltar

Activitats 1r. Trimestre 2021

Activitats de gener a març de 2021

La Casa Capell roman tancada, però continua oferint activitats via telemàtica mitjançant els nostres col·laboradors habituals, l’Escola de Natura del Corredor. L’Escola de Natura del Corredor gestionarà les inscripcions a les activitats. Per a qualsevol dubte o aclariment sobre les inscripcions, podeu contactar telefònicament al 937955405.

Amb la col·laboració

Video-tertúlia: Congrés Nacional d’Educació Ambiental

 

A partir de les aportacions i de les conclusions del Congrés, organitzat el dia 26 per la Generalitat, les Diputacions, l’Ajuntament de Barcelona, les Universitats i la Societat Catalana d’Educació Ambiental, debatrem les línies de l’educació ambiental que voldríem per al Maresme per als propers anys.

Cal inscripció prèvia

Informació

Video-taller: Cuina sostenible amb nens

Dissabte 6 de febrer, d’ 11 a 12:30 h

Cuinar és una de les activitats conjuntes d’infants i adults més gratificants. Com promoure el consum de proximitat i els procediments saludables a través del treball col·laboratiu amb la canalla a la cuina. En el marc del compromís de Mataró amb la Carta Alimentària de la Regió Metropolitana de Barcelona.

Cal inscripció prèvia.

Informació

Video-taller: Apps per a la sostenibilitat al mòbil

Dijous 18 de febrer, de 19 a 20:15 h

El mòbil pot esdevenir un dels pitjors instruments contra el medi ambient. El minerals rars que incorpora, les radiacions que emet o els hàbits addictius que pot generar. Però també pot resultar una eina molt útil per estalviar energia, per una mobilitat més segura i sostenible, per fer créixer el coneixement i per moltes coses més. Gaudirem en un taller interactiu, des de casa, amb la descoberta d’aplicacions molt interessants i útils per a ser agents de la millora ambiental del món.

Cal inscripció prèvia.

Informació

Video-taller: Costura bàsica per reparar-nos la roba

Dissabte 27 de febrer, de 11 a 12:30 h

El manteniment de la roba necessita una mica d’habilitat, una mica de tècnica i... ganes! Si us indigna que la indústria tèxtil sigui la segona generadora de contaminació del món, us preocupa la contenció de la despesa domèstica i voleu allargar la vida de la roba, aquest és el vostre taller!

Taller per aprendre a sargir, cosir o fer vores. Costura bàsica domèstica.

Cal inscripció prèvia.

Informació

Video-audició: Paisatges sonors del Maresme

Dijous 11 de març, de 19 a 20:15 h

Amb els ulls tancats viatjarem des de casa per diferents paisatges del Maresme a través d’una audició de gravacions fetes en diferents hàbitats de la comarca. Comprovarem la pròpia capacitat de reconèixer el món a través dels sons. Remor de fons, sons indicadors. La visió ens descobrirà encerts i errors.

Ocells, aigua, vent, bestiar, vehicles, gent i més protagonistes de la nostra escolta.

Cal inscripció prèvia.

Informació

Video-passejada: Joc de descoberta virtual al bosc

Dissabte 20 de març, de 11 a 13 h

Infants i adults podrem passejar junts des de casa a través de les imatges i sons del bosc que ens arribaran transmeses per l’equip de Casa Capell, de la mà dels naturalistes de l’Escola de Natura del Corredor. La primera activitat virtual de participació immersiva al bosc! Podreu interactuar amb els descobridors que hauran estat sobre el terreny!

Cal inscripció prèvia.

Informació