Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Estils de vida saludables

Escoltar

Estils de vida saludables

Amb la promoció de l’alimentació saludable, la pràctica d’activitat física i el benestar emocional, contribuïm a la reducció de l’excés de pes i el sedentarisme en la població i a l’aparició de  factors de risc d’altres patologies.


. Programa Salut Integral – SI!
Impulsat per la Fundació Science, Health and Education (SHE) per a la prevenció de les malalties cardiovasculars. Adreçat a infants i joves de 3 a 16 anys, les seves famílies i professorat.


. Pere Flash. Telesalut!
Espectacle de titelles que fomenta la reflexió sobre diferents comportaments relacionats amb la salut. Adreçat a infants de 5 a 8 anys i les seves famílies.


. Jornades de Salut i Alimentació
Programació anual d’accions transversals per sensibilitzar, informar i formar la ciutadania vers la relació entre hàbits saludables i salut.


. Aquí sí: fruita i salut
Promou el consum de fruita fresca, variada, de qualitat i de proximitat en els establiments de restauració i d’altres establiments minoristes de la ciutat.

. A peu, fem salut!
Xarxa d’itineraris urbans per facilitar la incorporació de l’activitat física en el dia a dia a l’hora que es promociona l’entorn urbà com a espai afavoridor de salut.

. Xarxa de parcs urbans de salut
Instal·lació progressiva a diferents espais públics de la ciutat d’elements per fer exercici físic moderat a l’aire lliure. Treballant la força, l’equilibri, la flexibilitat i la mobilitat d’ossos, músculs i articulacions contribuïm a la millora de la qualitat de vida de les persones.


. Park workout

La nova zona esportiva multi funcional està situada a la sorra de la platja i ocupa una superfície de 72,3 m², on s’han instal·lat diversos elements fixos de fitness per fer-hi entrenaments. En concret, disposa de quatre aparells formats per barres situades a diferents alçades.


. Posa't en marxa!
Programa per impulsar diverses accions encaminades al foment de l’activitat física en l’entorn urbà: caminades en grup, activitats dirigides als parcs urbans de salut, formació a professionals, elaboració de materials de difusió i sensibilització, entre d’altres.

Arxius adjunts