Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esdeveniments

Escoltar

Esdeveniments

. Premis Puig i Cadafalch
Creats el 1984 per l’Ajuntament de Mataró a iniciativa del Consell del Patrimoni Arquitectònic i Ambiental per guardonar la millor arquitectura de la ciutat i reconèixer als tècnics, promotors i constructors que la fan possible i, a la vegada, per difondre la figura de l’arquitecte mataroní Josep Puig i Cadafalch. De periodicitat triennal, des del 2004 l’Ajuntament els convoca conjuntament amb el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

El 2014 s’hi va incorporar el Premi Puig i Cadafalch del Maresme, també triennal, per distingir la millor obra arquitectònica de la comarca.

Veredicte de la 15a edició dels premis Puig i Cadafalch


. 48 HORES OPEN Puig i Cadafalch
Neixen el 2011 sota l’estela de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch i se celebren cada any, inspirades en el moviment Open House iniciat a Londres el 1992 i instaurat a Barcelona l’any 2010.

Es tracta d’un cap de setmana de visites guiades, portes obertes i actes complementaris oberts a tothom per conèixer i experimentar de primera ma i de franc el patrimoni arquitectònic de Mataró.

L’objectiu és posar en valor la identitat de l’arquitectura i l’urbanisme de la ciutat i establir-hi vincles, tot participant en un esdeveniment que enllaça l’herència del passat amb el Mataró del futur.