Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

24a Nit de la Solidaritat
L'Ajuntament de Mataró, a través de les seves col·laboracions en projectes de cooperació per al desenvolupament, impulsa la solidaritat internacional de la ciutat.

La Nit de la Solidaritat, que enguany se celebra el divendres 22 d'octubre de 2021, és la vetllada durant la qual es presenten els projectes solidaris als quals lAjuntament de Mataró i el Consell Municipal per la Solidaritat i la Ciutadania Global han donat suport durant l'any anterior. A part d’un acte central, es programen diverses activitats entorn d’aquest dia. 

La 24a. Nit de la Solidaritat posa l’accent en el dret a migració, refugi i asil amb perspectiva de gènere. Les dones desplaçades es troben en situació de vulnerabilització múltiple. En primer lloc, pel simple fet de ser dones en una societat predominantment heteropatriarcal, i en segon lloc, per la seva situació de migrants. És per aquest motiu que enguany s'aposta per aquest nou enfocament tan necessari i que ha estat poc abordat en moltes de les polítiques migratòries fins a la data.
  


Programa d'activitats

Cap resultat en la cerca.