Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Logotip Pla d'acció Agenda Urbana 2030

Podeu consultar tota la informació sobre el Pla d'acció

Aquí

Mataró Agenda Urbana 2030 és un procés de reflexió on es vol comptar amb tota la ciutadania i agents del territori per definir la ciutat que volem per a les generacions futures.

img-2030-1.svg

El full de ruta ha d’incloure els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) marcats per les Nacions Unides en l’Agenda Urbana 2030 de Desenvolupament Sostenible i que ja són eix vertebrador del Pla de Mandat de Mataró 2021-2023.

 

Mataró té aquest repte estratègic que s’ha de definir i aplicar a mitjà i llarg termini en consonància amb l’Agenda Urbana 2030 de Desenvolupament Sostenible i l’Agenda Urbana Espanyola.

img-2030-2.svg

img-2030-3.svg

El projecte compta amb un equip de sis professionals, els comissionats, que són referents en els seus àmbits. La ciutadania de Mataró pot comptar amb aquest equip per vehicular les seves idees, les seves aportacions i entre tots decidir la Mataró de demà.

Notícies

El procés de reflexió compartida Mataró Agenda 2030 enceta el torn dels debats oberts a la ciutadania

El 31 de maig se celebra el primer dels debats del procés de reflexió Mataró Agenda Urbana 2030. Amb el títol “La salut més enllà de l'atenció sanitària. Els reptes de Mataró amb horitzó 2030" s’abordaran les diferents polítiques públiques en la salut de la població i els reptes de Mataró en aquest àmbit per a la propera dècada amb la participació en el debat de la comissionada d’aquesta àrea, Carolyn Daher. Es tracta d’un acte obert a tota la ciutadania que es farà el 31 de maig, a les 18h, a l’Espai Mataró Connecta.

Llegir Més...

Mataró organitza un cicle de xerrades sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

Durant el mes de maig es faran cinc xerrades sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a càrrec de diferents experts en aquests 17 objectius marcats per les Nacions Unides. Les xerrades es faran a diferents punts de la ciutat de Mataró i són obertes a tota la ciutadania amb l’objectiu de donar a conèixer aquests objectius que són la base del procés de reflexió Mataró Agenda Urbana 2030.

Llegir Més...

Mataró inicia el procés de reflexió “Mataró Agenda Urbana 2030” amb un acte obert a la ciutadania

L’auditori del TecnoCampus acollirà dijous 24 de març, a les 19 h, l’acte d’inici del procés de reflexió “Mataró Agenda Urbana 2030” que vol comptar amb la ciutadania perquè entre tots i totes “Decidim avui la ciutat de demà”. Durant l’acte es comptarà amb la participació dels 5 comissionats, persones expertes en diferents àmbits estratègics que han d’acompanyar la ciutadania en el procés de definició de reptes estratègics i e procés de participació que consistirà en un seguit de fòrums i debats durant el mes d’abril, maig i juny.

Llegir Més...

El procés de planificació estratègica Mataró Agenda Urbana 2030 constitueix els seus òrgans de governança

La ciutat de Mataró planteja el seu futur en el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i amb la metodologia de l’Agenda Urbana 2030 marcada per Europa i sota el marc de l’Agenda Urbana Espanyola (AUE). Mataró Agenda Urbana 2030, amb el lema “Decidim avui la ciutat de demà”, inicia un procés de reflexió estratègica participatiu que compta amb un equip de persones expertes amb diferents àmbits i que necessita de la ciutadania perquè esdevingui una bona eina de gestió, planificació i priorització de les actuacions futures a realitzar.

Llegir Més...


Unió Europea. Fons europeus Next Generation.Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. Agenda urbana española.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

fonseuropeu.pngsoc_1l.jpggene.png

Amb el suport de:

Diputació de Barcelona