Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comissionats i Representants

Els comissionats

Jordi Marín.

Jordi Marín (Coordinador i Ciutat intel·ligent i connectada)

Exdirector general de Microsoft a Catalunya i una de les figures més transcendentals en transformació digital del nostre país.

Assessor de Transformació Digital, Empresarial, Organitzacional i Estratègica. Així es defineix Jordi Marin, professional de trajectòria acreditada, que en l'actualitat exerceix com a assessor en transformació digital a organitzacions, com ara Grup Planeta i Huawei, a més de pertànyer a diferents Consells, com el de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), UPF Ventures o ACTUA (Invest in Andorra). També està implicat en startups com MYHEALTHWATCHER on és partner en desenvolupament de negoci. Així mateix, combina la professió amb la docència a la UPF, ESADE o Zigurat, entre d'altres.

Ex-director i fundador en els inicis del TecnoCampus Mataró-Maresme, Secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, o director d'Administracions Públiques a Indra, i fins al 2018 director general de Microsoft a Catalunya, són algunes de les posicions més destacades de la seva llarga trajectòria professional.

Miriam García.

Míriam García (Ciutat resilient)

Doctora arquitecta, paisatgista, Tècnic urbanista.

Va ser directora de la Direcció General d'Urbanisme i Ordenació del Territori de la Generalitat regional de Cantàbria, 1999-2007. Directora i fundadora de Landlab, laboratori de paisatges, on desenvolupa projectes destinats al foment i desenvolupament de la planificació espacial, el paisatge, el disseny urbà i la seva adaptació al canvi climàtic. Ha estat desenvolupant projectes de recerca globals, que utilitzen les zones costaneres com a laboratori viu, dissenyant i proporcionant claus per a l'urbanisme i la planificació del paisatge amb èxit.

Combina la pràctica professional amb la recerca i la docència. És professora de Mestratge en disseny del paisatge de la Universitat Pontifícia Bolivariana, al Màster Universitari en Urbanisme i Estudis Territorials de l'Institut Nacional d'Administració Pública de Madrid i al Departament d'Urbanisme i Ordenació del Territori de la Universitat Politècnica de Catalunya.

També és Membre de l'Assemblea per a Clima Neutral i els Ciutats Intel·ligents de la Comissió Europea i del Comitè Científic de Europan Europe.

Pepe Merino.

Pere Merino (Ciutat pròspera)

Emprenedor i executiu mataroní amb una experiència de 30 anys en l'àmbit de la creació de software i serveis biotecnològics.

Fundador de diferents empreses tecnològiques aplicades a la salut, el cas de l’start-up nordamericana Aizon, dedicada a la captació de dades que es generen en la producció de medicaments mitjançant sensors i els pugen al núvol on els algoritmes recomanen les millors vies per augmentar la seva productivitat.

President i cofundador Aizon, emprenedor i conseller delegat d’Honext, conseller de la junta directiva de Virtual Bodyworks, cofundador d’Abemer & Sons i de la Fundació privada Hope projects, orientada a l'impuls d'empreses d'àmbit local oferint suport econòmic i suport tècnic; i patró de la Fundació privada Ship2B.

Ex-president de CETEMMSA.

Fernando Fantova.

Fernando Fantova (Ciutat inclusiva)

Consultor social expert en política, gestió i intervenció social

Fernando Fantova inicia la seva trajectòria laboral (voluntària i professional) a la fi dels anys setanta en l'acció associativa amb persones amb discapacitat, treball amb famílies i desenvolupament comunitari. Està habilitat com a educador social, és llicenciat en psicologia, màster en recursos humans i doctor en sociologia.

Des de mitjans dels noranta fins al 2009 s'exerceix com a consultor en Amèrica Llatina (vivint a l'Equador de 1993 a 1997) i a Espanya sobre intervenció social, gestió estratègica d'organitzacions i polítiques públiques socials. Des de 2009 fins 2013 es dedica a temps complet a responsabilitats polítiques i servei públic, sent viceconseller d'Afers Socials de Govern Basc.

A partir de 2013 torna a la seva tasca d'activisme voluntari i consultoria professional en l'àmbit de la cura comunitari, els serveis socials i les polítiques socials. La major part dels seus deu llibres i dos-cents capítols, articles i ponències està disponible en www.fantova.net.

Carolyn Daher.

Carolyn Daher (Ciutat ecològica i saludable)

Coordinadora de la Iniciativa de Planificació Urbana, Medi Ambient i Salut de l'Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal).

Carolyn Daher és especialista en Salut Pública. Té més de 15 anys d'experiència traslladant la investigació científica cap a la presa de decisions polítiques. Ha treballat als Estats Units, Europa, Àfrica i Amèrica Llatina, gestionant projectes d'investigació, ensenyant salut pública i implementant programes d'aquesta temàtica a nivell comunitari.

Té una àmplia experiència en la gestió de projectes locals i internacionals. Recentment, s'ha centrat en com el disseny urbà impacta en la salut de les persones. Gran part del seu treball s'ha enfocat en generar un major impacte en les polítiques públiques i la societat a través de l'evidència científica.

Els representants associats

img-2030-1.svg

 

Unió Europea. Fons europeus Next Generation.Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. Agenda urbana española.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

fonseuropeu.pngsoc_1l.jpggene.png

Amb el suport de:

Diputació de Barcelona