Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Collits a casa

Receptes

...

 

 

Tortel•linis farcits de formatge tendre amb espinacs i flors de carbassó en tempura

Botafoc

Veure més

...

Lingot de garrí amb albercocs

Botafoc

Veure més

...

 

Gaspatxo de xíndria amb crostons i burrata

Fogons Take Away

Veure més

...

 


Bacallà en samfaina i ou en flor

Fogons Take Away

Veure més

...

Crema lleugera de pèsols del Maresme amb calamar a "lo Pelayo" i cruixent de tinta

Restaurant La Bona Cuina

Veure més

...

Peus de porc farcits de bolets de primavera i llàgrimes de regalèssia

Restaurant La Bona Cuina

Veure més

Receptes

Mus de maduixes del maresme estofades

Restaurant La Bona Cuina

Veure més

...

Arròs de conill i romaní fresc

Data: 22 de novembre de 2018

Suka Restaurant

Veure més

...

Carxofes farcides amb bolets de tardor i virutes de foie i cremós de patata

 


Data: 22 de novembre de 2018

Suka Restaurant

Veure més

...

Raviolis de carbassó farcits de verdu
res amb salsa de bolets i oli de tòfona




Data: 17 d’octubre de 2018

Fogons Gastro-bar

Veure més

...


Coca de trampó amb sobrassada de Mallorca i formatge de Maó

Data: 17 d’octubre de 2018

Fogons Gastro-bar

Veure més

...

Cremós de nyàmeres amb xips de moniato i pernil



Data: 7 de novembre 2018

Restaurant Som Terra

Veure més

...

Magdalenes de carbassa i espècies

Data: 7 de novembre 2018

Restaurant Som Terra

Veure més

...

Canelons de carbassó farcit de tàrtar de llagostins

Data: 7 de juny 2018

Bocca restaurant

Veure més

...

Sardines marinades amb formatge de cabra petit i nevat

Data: 7 de juny 2018

Bocca restaurant

Veure més

...

Petit-fours de flam de limona

Data: 10 de maig 2018


Pastisseria Uñó

Veure més

...

Pie de llimona

Data: 10 de maig 2018

Pastisseria Uñó

Veure més

...

Pastís de prèssec i ametlles

Data: 10 de maig 2018


Pastisseria Uñó

Veure més

...

Quiche Lloraine de prèssec

Data: 10 de maig 2018


Pastisseria Uñó

Veure més

...

Crema d’anís estrellat amb pèsols


Data: 5 d'abril 2018

Cuina Sangiovese

Veure més

...

Morro de bacalla amb pèsols

Data: 5 d'abril 2018

Cuina Sangiovese

Veure més

...



Amanida de pèsols

Data: 5 d'abril 2018

Cuina Sangiovese

Veure més

...

Panacota de xocolata blanca amb fruita de temporada



Data: 30 de Novembre 2017

Fogons Gastro-Bar

Veure més

...

Vieira amb crema de nyameres i aire de pernil

 


Data: 30 de Novembre 2017

Fogons Gastro-Bar

Veure més

...

Canaló de carbassó farcit d´alvocat

Data: 30 de Novembre 2017

Fogons Gastro-Bar

Veure més

...

Amanida

Data: 23 de setembre de 2017

Cuina Junior amb PAULA ALÒS, guanyadora de Masterchef junior

Veure més

...

Broqueta de fruita


Data: 23 de setembre de 2017

Cuina Junior amb PAULA ALÒS, guanyadora de Masterchef junior

Veure més

...

Crema de Carbassa

Data: 23 de setembre de 2017

Cuina Junior amb PAULA ALÒS, guanyadora de Masterchef junior

Veure més

...

Tomàquet pometa amb lloritos i mongetes del cuc

Data: 27 de juliol de 2017

Recepta Restaurant El Nou-Cents

Veure més

...

Molls (rogerets) farcits de verdures i teula de pernil serrà



Data: 27 de juliol de 2017

Recepta Restaurant El Nou-Cents

Veure més

...

Pastís de cireres den roca

Data: 27 de juliol de 2017

Recepta realitzada per sweet Dreams Pastisseria

Veure més

...

Taller de sucs


Data: 16 de desembre de 2016

Taller de sucs per Miquel Farin, d’I x Phi

Veure més

...

Boletes de xocolata plenes d'energía


Data: 2 de desembre de 2016

Recepta realitzada per Gavina

Veure més

...

Xatonada vegana amb salsa romesco, tofu fumat i salsa de miso

Data: 2 de desembre de 2016

Recepta realitzada per Gavina

Veure més

...

Timbal de patates amb verdures d'hivern amb muselina de alioli

Data: 2 de desembre de 2016

Recepta realitzada per Gavina

Veure més

...


Crema de pastanaga amb oli de vainilla


Data: 25 de novembre de 2016

Recepta realitzada per Elisabeth Cuevas

Veure més

...



Risotto de carabassa en la seva crema


Data: 25 de novembre de 2016

Recepta realitzada per Elisabeth Cuevas

Veure més

...



Tatin de carxofes


Data: 25 de novembre de 2016

Recepta realitzada per Elisabeth Cuevas

Veure més

...

Pastís de xocolata i poma


Data: 24 de setembre de 2015

Recepta realitzada per Claudi Uñó, de la pastisseria Uñó.

Veure més

...

Poma caramel·litzada amb cremós de llimona



Data: 24 de setembre de 2015

Recepta realitzada per Claudi Uñó, de la pastisseria Uñó.

Veure més

...

Strudel


Data: 24 de setembre de 2015

Recepta realitzada per Patricio Inostroza, cap de cuina del restaurant Culinary.

Veure més

...

Gaspatxo Tradicional


Data: 23 de juliol de 2015

Recepta realitzada per Patricio Inostroza, cap de cuina del restaurant Culinary.

Veure més

...

Salsa Romesco


Data: 23 de juliol de 2015

Recepta realitzada per Patricio Inostroza, cap de cuina del restaurant Culinary.

Veure més

...


Carbassó al pesto

Data: 28 de maig de 2015

Recepta realitzada pel restaurant Gaudium.

Veure més

...


Estofat agredolç de maduixes amb sorbet de mojito

Data: 30 d´abril de 2015

Recepta realitzada pel restaurant Nougat.

Veure més

...



Clafoutis de madeuixes i rom


Data: 30 d´abril de 2015

Recepta realitzada pel restaurant Nougat.

Veure més

...

Sèpia amb pèsols "Versió Pepi Sánchez"


Data: 26 de març de 2015

Recepta realitzada per Pepi Sánchez, del restaurant Sangiovese.

Veure més

...

Crema d'anís estrellat amb caramel d'ametlles



Data: 26 de març de 2015

Recepta realitzada per Pepi Sánchez, del restaurant Sangiovese.

Veure més

 

Esfèric de pèsols farcit amb mozzarella


Data: 23 de març de 2015

Recepta realitzada per Pepi Sánchez, del restaurant Sangiovese.

Veure més

...

Mix de carxòfes del maresme amb mini bunyols de bacallà i encenalls de pernil ibèric




Data: 26 de febrer de 2015

Recepta realitzada per Anna Català, xef de cuina del Bocca Restaurant.

Veure més

 

Mongetes del ganxet guisades amb cloïses


Data: 15 de gener de 2015

ecepta realitzada per Patricio Inostroza, cap de cuina del Restaurant Culinary.

Veure més

 

Mongetes del ganxet de la meva terra



Data: 15 de gener de 2015

Recepta realitzada per Patricio Inostroza, cap de cuina del Restaurant Culinary.

Veure més

...



Amanida de mongetes del ganxet, salmó marinat i bacallà amb vinagreta de gingebre

Data: 15 de gener de 2015

Recepta realitzada per Patricio Inostroza, cap de cuina del Restaurant Culinary.

Veure més

...

Caneló de mongeta tendra amb crema de parmesà, riccota i tomàquets


Data: 15 d´octubre de 2015

Recepta realitzada pel restaurant La Marineta Platets i Tapes.

Veure més

...

Ous estrellats amb carbassa i trompetes de la mort amb oli de trufa



Data: 11 de desembre de 2014

Recepta realitzada pel restaurant Can Laru.

Veure més

...

Mutabal (Crema d´albergínies)



Data: 18 de setembre de 2014

Recepta realitzada pel restaurant Menjars Néstor.

Veure més

...

Tàrtar de maduixa i formatge de cabra



Data: 18 de setembre de 2014

Recepta realitzada pel restaurant Menjars Néstor.

Veure més

...

Amanida de fils de verdura



Data: 18 de setembre de 2014

Recepta realitzada pel restaurant Menjars Néstor.

Veure més

...

Tomato Nigiri

Data: 2 de juliol de 2014

Recepta realitzada pel restaurant Sèsam Negre.

Veure més

 

Pastís de coco i maduixes


Data: 8 de maig de 2014

Recepta realitzada per la Pastisseria Uñó.

Veure més

 

Crema de festucs amb escuma de maduixa

Data: 8 de maig de 2014

Recepta realitzada per la Pastisseria Uñó.

Veure més

 

Tirabecs en tres textures amb crema de formatge de cabra a la mel

Data: 10 d´abril de 2014

Recepta realitzada pel Bocca Restaurant.

Veure més