Receptes
Lingot de garrí amb albercocs
Carxofes farcides amb bolets de tardor i virutes de foie i cremós de patata
Raviolis de carbassó farcits de verdures amb salsa de bolets i oli de tòfona
Cremós de nyàmeres amb xips de moniato i pernil
Canelons de carbassó farcit de tàrtar de llagostins
Sardines marinades amb formatge de cabra petit i nevat
Petit-fours de flam de limona
Data: 10 de maig 2018
Pie de llimona
Pastís de prèssec i ametlles
Data: 10 de maig 2018
Quiche Lloraine de prèssec
Data: 10 de maig 2018
Crema d’anís estrellat amb pèsols
Panacota de xocolata blanca amb fruita de temporada
Vieira amb crema de nyameres i aire de pernil
Canaló de carbassó farcit d´alvocat
Amanida
Broqueta de fruita
Molls (rogerets) farcits de verdures i teula de pernil serrà
Pastís de cireres den roca
Pastís de xocolata i poma
Poma caramel·litzada amb cremós de llimona
Strudel
Gaspatxo Tradicional
Salsa Romesco
Sèpia amb pèsols "Versió Pepi Sánchez"
Crema d'anís estrellat amb caramel d'ametlles
Mix de carxòfes del maresme amb mini bunyols de bacallà i encenalls de pernil ibèric
Caneló de mongeta tendra amb crema de parmesà, riccota i tomàquets
Ous estrellats amb carbassa i trompetes de la mort amb oli de trufa
Mutabal (Crema d´albergínies)
Tàrtar de maduixa i formatge de cabra
Amanida de fils de verdura
Tomato Nigiri