Receptes

Tortel•linis farcits de formatge tendre amb espinacs i flors de carbassó en tempura
Botafoc

Lingot de garrí amb albercocs
Botafoc



Crema lleugera de pèsols del Maresme amb calamar a "lo Pelayo" i cruixent de tinta
Restaurant La Bona Cuina

Peus de porc farcits de bolets de primavera i llàgrimes de regalèssia
Restaurant La Bona Cuina


Carxofes farcides amb bolets de tardor i virutes de foie i cremós de patata

Raviolis de carbassó farcits de verdures amb salsa de bolets i oli de tòfona

Coca de trampó amb sobrassada de Mallorca i formatge de Maó
Data: 17 d’octubre de 2018
Fogons Gastro-bar

Cremós de nyàmeres amb xips de moniato i pernil


Canelons de carbassó farcit de tàrtar de llagostins

Sardines marinades amb formatge de cabra petit i nevat

Petit-fours de flam de limona
Data: 10 de maig 2018
Pastisseria Uñó

Pie de llimona

Pastís de prèssec i ametlles
Data: 10 de maig 2018
Pastisseria Uñó

Quiche Lloraine de prèssec
Data: 10 de maig 2018
Pastisseria Uñó

Crema d’anís estrellat amb pèsols



Panacota de xocolata blanca amb fruita de temporada

Vieira amb crema de nyameres i aire de pernil

Canaló de carbassó farcit d´alvocat
Amanida

Broqueta de fruita
Crema de Carbassa
Data: 23 de setembre de 2017
Cuina Junior amb PAULA ALÒS, guanyadora de Masterchef junior

Tomàquet pometa amb lloritos i mongetes del cuc
Data: 27 de juliol de 2017
Recepta Restaurant El Nou-Cents

Molls (rogerets) farcits de verdures i teula de pernil serrà

Pastís de cireres den roca


Boletes de xocolata plenes d'energía
Data: 2 de desembre de 2016
Recepta realitzada per Gavina

Xatonada vegana amb salsa romesco, tofu fumat i salsa de miso
Data: 2 de desembre de 2016
Recepta realitzada per Gavina

Timbal de patates amb verdures d'hivern amb muselina de alioli
Data: 2 de desembre de 2016
Recepta realitzada per Gavina

Crema de pastanaga amb oli de vainilla
Data: 25 de novembre de 2016
Recepta realitzada per Elisabeth Cuevas

Risotto de carabassa en la seva crema
Data: 25 de novembre de 2016
Recepta realitzada per Elisabeth Cuevas


Pastís de xocolata i poma

Poma caramel·litzada amb cremós de llimona

Strudel
Data: 24 de setembre de 2015
Recepta realitzada per Patricio Inostroza, cap de cuina del restaurant Culinary.

Gaspatxo Tradicional
Data: 23 de juliol de 2015
Recepta realitzada per Patricio Inostroza, cap de cuina del restaurant Culinary.

Salsa Romesco
Data: 23 de juliol de 2015
Recepta realitzada per Patricio Inostroza, cap de cuina del restaurant Culinary.


Estofat agredolç de maduixes amb sorbet de mojito
Data: 30 d´abril de 2015
Recepta realitzada pel restaurant Nougat.

Clafoutis de madeuixes i rom
Data: 30 d´abril de 2015
Recepta realitzada pel restaurant Nougat.

Sèpia amb pèsols "Versió Pepi Sánchez"

Crema d'anís estrellat amb caramel d'ametlles
Esfèric de pèsols farcit amb mozzarella
Data: 23 de març de 2015
Recepta realitzada per Pepi Sánchez, del restaurant Sangiovese.

Mix de carxòfes del maresme amb mini bunyols de bacallà i encenalls de pernil ibèric
Data: 26 de febrer de 2015
Recepta realitzada per Anna Català, xef de cuina del Bocca Restaurant.
Mongetes del ganxet guisades amb cloïses
Data: 15 de gener de 2015
ecepta realitzada per Patricio Inostroza, cap de cuina del Restaurant Culinary.
Mongetes del ganxet de la meva terra
Data: 15 de gener de 2015
Recepta realitzada per Patricio Inostroza, cap de cuina del Restaurant Culinary.

Amanida de mongetes del ganxet, salmó marinat i bacallà amb vinagreta de gingebre
Data: 15 de gener de 2015
Recepta realitzada per Patricio Inostroza, cap de cuina del Restaurant Culinary.

Caneló de mongeta tendra amb crema de parmesà, riccota i tomàquets

Ous estrellats amb carbassa i trompetes de la mort amb oli de trufa

Mutabal (Crema d´albergínies)

Tàrtar de maduixa i formatge de cabra

Amanida de fils de verdura

Tomato Nigiri
Pastís de coco i maduixes
Data: 8 de maig de 2014
Recepta realitzada per la Pastisseria Uñó.