Amanida de fils de verdura
Recepta realitzada pel restaurant Menjars Néstor

Ingredients:
· Elecció lliure: carbassó, pebrot, pastanaga, cogombre...
· Brots d'espinacs
· Salmó
· Vinagreta: oli d'oliva, ceba, tomàquet, maduixes i tàperes
Elaboració
1. Trieu les verdures que vulgueu menjar crues; carbassó, pebrot, pastanaga, cogombre, etc.
2. Talleu-les ben fines amb un pela-patates o, bé, amb un estri especial per fer fils de verdura.
3. Poseu-les en aigua freda i gel uns minuts per tal que agafin textura.
4. Mentrestant prepararem una vinagreta amb oli d'oliva, ceba, tomàquet, maduixes i tàperes tallat ben petit i un raig de suc de llimona.
5. Muntarem el plat posant-hi un llit de brots d'espinacs o, si ho preferiu, de qualsevol varietat d'enciam. Combinarem al damunt els fils de verdura i ho amanirem.
6. Si la voleu més complerta podeu afegir-hi uns daus de salmó cru macerat en la vinagreta de salmó fumat.