Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

NextMataró

Amanida de mongetes del ganxet, salmó marinat i bacallà amb vinagreta de gingebre

Recepta realitzada per Patricio Inostroza, cap de cuina del Restaurant Culinary

 
 




Ingredients per a 6 persones:

· 200 g de mongeta del ganxet cuita
· 1 pebrot vermell picat finet
· 1 pebrot verd picat finet
· 1 ceba tendra picada fina
· 150 g de bacallà dessalat a daus
· 150 g de salmó marinat a daus
· 2 llimones
· 1 gingebre pelat i tallat
· 1 grill d'all pelat
· 4 cullerades de coriandre fresc picat
· Oli d'oliva verge extra
· Vinagre de Xerès
· Sal

Elaboració

 
 

1. Començarem preparant la vinagreta. Per això posem en una olla 100 ml d'oli d'oliva, el grill d'all i el gingebre, i ho duem a foc suau durant uns 10 minuts. o fins que el gingebre s'hagi fregit.

2. Un cop retirat del foc, ho triturem i ho passem per un colador. Quan ja ho tinguem colat, ho condimentem amb 2 cullerades de coriandre i el suc de les dues llimones. Ho reservem.

3. A continuació, barregem els dos tipus de pebrot, la ceba, les mongetes i el coriandre restant, i ho condimentem amb oli, sal i vinagre. També ho reservem.

4.Tot seguit, barregem el salmó i el bacallà i ho condimentem amb la vinagreta de gingebre.

 


Emplatat

 
 

Amb l'ajuda d'un motlle posem la barreja de les mongetes com a base i a sobre d'aquestes el peix.