Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Collits a casa

Arròs de conill i romaní fresc

Recepta realitzada pel restaurant Suka

 
 



Ingredients:

  • 100 gr d’arròs
  • 1/2 conill de granja
  • 1/2 ceba dolça
  • 1 tomàquet ratllat
  • 1 ceba negra
  • 1/2 pebrot verd
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1.5 l de caldo d´au
  • 2 branquetes de romaní
  • 1 cabeça d’all i julivert picat

 

Elaboració:

Tallar el conill a trossets petits i confitar-lo en oli, dues fulles de romaní i llorer.
Per a fer el sofregit, ofegar la ceba, el tomàquet, el pebrot verd i el pebrot vermell i reservar.

 

Ofegar l’arròs a la paella i afegir la ceba negra i el sofregit.
Tot seguit hi afegirem el caldo i el conill amb les branquetes de romaní, ho farem bullir i ho deixarem coure durant uns 15 minuts.