Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

NextMataró

Crema d’anís estrellat amb pèsols i crocant d'ametlles

Recepta realitzada pel restaurant Sangiovese

 
 



Ingrediets:


      · 500 gr llet
      · ½ 500 gr nata
      · 160 gr sucre
      · 100 gr rovell d'ou
      · 15 gr maicena
      · 4 estrelles anís
      · 100 gr pèsols

      · ½ ½ gelatina fulla
      · 200 gr de aigua
      · 200 gr sucre

 

Pel crocant


        · 200 gr d'ametlles}        
        · 300 gr sucre
 

 

Bullim la llet amb la nata i 3 d'anís estrellat. Deixem infusionar 12 h. Barregem el sucre, l'ou i la maicena. Afegim la llet calenta i colada i fem la crema. Colem i deixem refredar. Bullim els pèsols en un almívar de 200 gr d'aigua i 200 gr sucre amb una estrella d’anís. Hi afegim ½ fulla de gelatina. Reservem. Pel crocant fem un caramel amb el sucre i hi afegim les ametlles pelades i tallades. Barregem en calent i estirem en paper sulfuritzat. Deixem refredar.

Per muntar el plat: Posem en el fons d'una copa o plat la gelatina de pèsols, per damunt la crema d’anís i per sobre el crocant d'ametlles trinxat. Decorem.