Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

NextMataró

Ous estrellats amb carbassa i trompetes de la mort amb oli de trufa

Recepta realitzada pel restaurant Can Laru

 
 




Ingredients per a 4 persones:

· 700 g de carbassa pelada i tallada
· 8 ous de corral
· 300 g de trompetes de la mort
· 2 dents d'all
· Julivert
· Oli d'oliva
· Oli de trufa
· Sal
· Pebre
· Conyac

 

Elaboració

 
 

1. En una paella posem oli d'oliva i fregim la carbassa fins que quedi escalfada i reservem.

2. En una altra paella fregim els ous com si fossin ferrats i reservem.

3. Ho trinxem tot junt amb una espàtula.

4.Saltegem els bolets amb all i julivert i flamegem amb conyac Torres V.

 

Emplatat

 
 

En un motllo rodó emplatem els ous i la carbassa. D'altra banda, en un plat hi posem els bolets per sobre i amanim amb oli d'oliva verge, oli de trufa i escates de sal.