Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

NextMataró

Petit-fours de flam de limona

Recepta realitzada per Uñó

 
 



Ingredients sablé de cacao:

  • 425 g farina fluixa
  • 75 g cacao en pols
  • 200 g pols d’ametlla
  • 2 g sal
  • 400 g mantega
  • 120 g rovell d’ou

Ingredients flam de llimona:

  • 392 g llet condensada
  • 3 rovells
  • 113 g suc llimona

Elaboració del sablé de cacao:

Es barregen els 4 primers ingredients en sec i s’afegeix la mantega a temperatura ambient a trossos. Es lliga la pasta i s’incorporen els rovells. Es reserva la pasta tapada en film durant dues hores. Es formen les galetes amb l’ajuda d’un talla-pasta rodó i es couen a 180ºC durant 15 minuts aprox.



Elaboració del flam de llimona:

Es barregen tots els ingredients amb una batedora, es posa la pasta dins un motllo de silicona i s’enforna a 155ºC durant 5 minuts. Al sortir del forn es posa directament al congelador.



Acabat:

Es fa una base amb el cruixent de galeta i a sobre s’hi posa el farcit de llimona i formatge.

Una vegada fred es posa la merenga per sobre, es flameja i es decora al gust.