Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

NextMataró

Strudel

Recepta realitzada per Patricio Inostroza, cap de cuina del restaurant Culinary

 
 




Ingredients per la masa:
· 300 g Farina semi forta
· 125 g aigua
· 125 g oli
· Sal
· Pa ratllat
· Mantega per enrotllar

Ingredients pel farcit:
· 1 kg pomes a daus
· 150 g nous
· 150 g panses macerades al rom
· 150 g sucre gra
· 1 pell i suc de llimona
· C/S canyella en pols


Elaboració

 
 

1. Es barreja tot.

2. Es posa a la maquina amb el ganxo, la farina, la sal i l’aigua i s’hi va tirant l’oli de mica en mica (no pot agafar nervi).

3. Es deixa reposar la pasta i es fan pesats de 150 g.

4. S’estira amb oli molt fi i es posa sobre un drap, desprès es pinta amb mantega fosa i es posa pa ratllat a sobre i finalment la part de farcit que toca, i s’enrotlla amb el drap.

5. Es posa al forn a 200ºC i cada deu minuts es pinta amb mantega fosa fins que es treu del forn a 180ºC.

6. Es deixa refredar i s’acaba espolvorejant amb sucre llustre i una mica de canyella.