Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Collits a casa

Vieira amb crema de nyameres i aire de pernil

Recepta realitzada pel restaurant Fogons Gastro-Bar

 
 



Ingredients:


      · 1 nyàmera
      · 50 gr. de mantega
      · 1 vieira de bona mida
        · 1/4 de ceba
        · 125 ml de brou de pernil
        · 3 gr. de lecitina de soja
 

Per la crema:

rentarem les nyàmeres (rascant-les amb un raspall suau sota l’aixeta). En una cassola posarem la ceba i la mantega i deixarem que es vagi fent a foc lent. Quan la ceba estigui cuita tallem la nyàmera i l’afegirem a la cassola. Afegim aigua fins tapar la nyàmera. Salem, i deixem que es vagi coent. Quan ja estigui tot fet, ho retirem i amb la batedora ho triturem. Ho passarem pel colador i ho reservem.

Per l’aire de pernil: ajuntem la lecitina amb el brou de pernil i ho barregem amb la batedora des de dalt per tal que s’incorpori l’aire. Ho reservem. Aquesta barreja s’ha de fer al moment.

En un plat de sopa, farem un llit de crema, afegim la vieira (feta a la planxa) i per sobre posarem l’aire de pernil.