Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Consell Econòmic i Social de Mataró

Els premis MÉS Mataró – Empresa – Societat tenen per objectiu promoure la integració de les polítiques de responsabilitat social (RS) en les iniciatives empresarials a l’hora que volen contribuir al desenvolupament socioeconòmic responsable de Mataró i promoure bones pràctiques de RS que puguin servir de referència de manera que incentivin la transferibilitat i la intercooperació.

Les iniciatives candidates han d’estar orientades obligatòriament a tots o alguns dels següents àmbits:

  • Social. Iniciatives relacionades amb la vinculació i la contribució positiva de l’activitat empresarial amb el seu entorn social.

  • Mediambiental. Projectes amb sensibilitat per l’impacte mediambiental, ja sigui derivada de l’activitat empresarial o pel compromís de l’empresa amb la cura del mediambient.

  • Econòmic. Actuacions relacionades amb l’ètica del model econòmic, models participatius de gestió i governança i en la innovació en clau social.

Els premis Més-MATARÓ EMPRESA SOCIETAT estaran dividits en tres categories : grans i mitjanes empreses,  petites empreses o microempreses  i professionals autònoms.

Els guanyadors de cadascuna de les tres categories rebran una dotació econòmica de 2.000 €, el reconeixement per part del Consell Econòmic i Social i l’Ajuntament de Mataró així com el suport en la promoció i presència a mitjans de la iniciativa guanyadora.

Aquests guardons els promou el Consell Econòmic i Social de Mataró, l’òrgan de concertació, consulta i participació conformat pels principals agents representatius del sector empresarial i sindicat, i l’Ajuntament de Mataró.

Esdevé un ens de referencia per a la creació d’opinió en matèria de desenvolupament econòmic de Mataró que te per funció obrir línies de treball i propostes en matèria econòmica i social, per tal de contribuir a la transformació i consolidació d el model de desenvolupament local de la ciutat 

L’entrega dels premis MÉS Mataró Empresa Societat 2023 es va fer el dimecres 29 de març de 18h a 20h al Cafè Nou (La Riera, 119, Mataró), dins de la jornada Anual del Consell Econòmic i Social de Mataró.Vídeos dels guanyadors

Acte


Galeria