Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dia Internacional contra la LGTBIfòbia- 2020

L’Assemblea General de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), el 17 de maig de 1990 va eliminar l’homosexualitat femenina i masculina de la llista de malalties mentals. En commemoració d’aquesta efemèride, el dia 17 de maig se celebra el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia.

Des de l’Ajuntament de Mataró i en col·laboració amb d’altres entitats i organismes del territori, s'elabora un programa d’activitats per reflexionar sobre aquesta temàtica, afavorir el dret a la igualtat i la no-discriminació per motius d’orientació sexual i identitat o expressió de gènere, i promoure que es pugui viure la diversitat afectiva i sexual en plena llibertat.

Enguany la campanya centra la seva atenció en la temàtica de la visibilitat de les persones LGTBI a les pantalles (cinema, sèries, televisió, xarxes socials, etc.). Les activitats programades es portaran a terme a través de diferents plataformes audiovisuals i xarxes socials com Facebook, Instagram o Twitter, entre d'altres. Podeu seguir les novetats de la campanya al perfil d'Instagram d'Igualtat, Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament de Mataró: @igualtatmataro

hr-lgtbi.png

Programa d'activitats