Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fira Mataró Orienta

GM Artístic: Assistència al producte gràfic interactiu

S’imparteix a GEM

Aquests estudis capaciten per idear, organitzar i dur a terme les diferents fases d'un projecte de gràfica interactiva, amb els controls de qualitat corresponents, fins a obtenir un producte adequat als objectius comunicatius inicials.
La durada és de 1.600 hores (1.400 en un centre educatiu i 200 en un centre de treball) distribuïdes en dos cursos acadèmics.

Inscriu-te

Un cop realitzat el tràmit d’inscripció, rebreu un correu electrònic amb la confirmació de la inscripció.
Es prega puntualitat. Passats 5 minuts de l’inici de l’activitat, l’organització es reserva el dret a cedir la seva plaça.
 
 

 

Info

 • Ubicació

 • Quan?
  23/03/2023 de 10:00 a 10:45
 • Categoria

  Cicles Formatius de Grau Mitjà (GM)

 • On?

  Espai 9

 • Organitzador

  Ajuntament de Mataró

 • A càrrec de

  Personal expert

 • Email
 • Assistents

  Persones que estiguin interessades en aquests estudis. Accés directe Hi poden accedir directament les persones que tenen algun dels títols o acreditacions següents: · Títol de tècnic o tècnica o de tècnic o tècnica superior d'arts plàstiques i disseny. · Títol de tècnic o tècnica de formació professional d'una família equivalent a una d'arts plàstiques i disseny a efectes de la prova d'accés. · Títol i acreditació que permeti l'exempció de la prova específica de grau superior. · Certificat de superació amb aprofitament dels cursos comuns d'arts aplicades i oficis artístics (plans d'estudis establerts els anys 1963, 1984 o 1986). · Resolució d'exempció reconeguda per la Direcció General de Formació Professional. Accés als cicles de grau mitjà amb prova específica d'accés Per accedir-hi, han de realitzar la part específica de la prova d'accés les persones que: · tenen un títol de graduat o graduat en ESO o equivalents, establerts legalment; · han superat la prova d'accés a grau mitjà de formació professional. Si s'està cursant l'últim curs d'algun dels títols que donen accés als cicles formatius d'arts plàstiques i disseny i encara no es disposa de les qualificacions corresponents, es pot fer la inscripció a la prova específica i presentar-s'hi. Posteriorment, durant el procés de matrícula al centre, cal acreditar que s'ha obtingut la titulació acadèmica. Persones sense requisits acadèmics Les persones que no tenen cap dels títols o acreditacions que es recullen en els apartats anteriors, poden accedir als cicles d'arts plàstiques i disseny de grau mitjà si superen la part comuna i la part específica de la prova d'accés de grau mitjà; per poder-la fer han de tenir 17 anys complerts o bé complir-los el mateix any de la prova.

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Inscripció
 • Lloc web extern