Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fira Mataró Orienta

GS Gestió d’Allotjaments Turístics i GS Direcció de Cuina

S’imparteixen  a Calella

GS Gestió d’Allotjaments Turístics:

Aquests estudis capaciten per gestionar i participar en les  operacions de fabricació, condicionament i emmagatzematge de productes  farmacèutics, biotecnològics i afins, organitzant el funcionament, la  posada en marxa i la parada de les instal·lacions i equips, segons els  procediments normalitzats de treball i complint les normes de seguretat,  prevenció de riscos i protecció ambiental.

La durada és de 2.000 hores distribuïdes en dos cursos acadèmics.

GS Direcció de Cuina:

Aquests estudis postobligatoris capaciten per dirigir i organitzar la  producció i el servei en cuina, determinant ofertes i recursos,  controlant les activitats pròpies de l'aprovisionament, producció i  servei, complint els objectius econòmics, seguint els protocols de  qualitat establerts i actuant segons normes d'higiene, prevenció de  riscs laborals i protecció ambiental.

Tenen una durada de 2.000 hores distribuïdes en dos cursosacadèmics.

Aquest estudi substitueix el cicle Restauració (LOGSE).

 

Inscriu-te

Un cop realitzat el tràmit d’inscripció, rebreu un correu electrònic amb la confirmació de la inscripció.
Es prega puntualitat. Passats 5 minuts de l’inici de l’activitat, l’organització es reserva el dret a cedir la seva plaça.
 
 

 

Info

 • Ubicació

 • Quan?
  23/03/2023 de 15:30 a 16:30
 • Categoria

  Cicles Formatius de Grau Superior (GS)

 • On?

  Espai 8

 • Organitzador

  Ajuntament de Mataró

 • A càrrec de

  Personal expert

 • Email
 • Assistents

  Persones que estiguin interessades en aquests estudis. Per accedir-hi es necessari: · tenir el títol de batxillerat, · tenir el títol de tècnic de formació professional o d’arts plàstiques i disseny, tècnic superior de formació professional o d'arts plàstiques i disseny o tècnic especialista, · haver superat el segon curs de batxillerat de qualsevol modalitat de batxillerat experimental, · haver superat el curs d'orientació universitària (COU) o el preuniversitari, · tenir el títol de batxillerat per haver cursat el batxillerat unificat polivalent (BUP), · tenir qualsevol titulació universitària o una d'equivalent, o · haver superat la prova d'accés a la universitat per a més grans de 25 anys o de 45 anys, o haver accedit a la universitat per haver acreditat experiència laboral o professional tenint complerts 40 anys d'edat. Les persones que no compleixen cap dels requisits esmentats han de superar una prova d'accés. Per presentar-s'hi cal tenir complerts 19 anys o bé complir-los durant l'any natural en què es realitza la prova.

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Inscripció
 • Lloc web extern