Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

participacio

L’Ajuntament de Mataró prefereix diferents serveis per promoure la participació de les persones i les entitats de la ciutat. A través d’aquest espai, posa a l’abast de les entitats, les associacions i la ciutadania de Mataró els mecanismes per construir una ciutat més oberta i cohesionada socialment, i per facilitat el desenvolupament individual i col·lectiu de les persones des d’una visió universalista, participativa i integradora.

Vetlla pel desenvolupament del Reglament de participació ciutadana i el funcionament del òrgans i mecanismes de participació que aquest defineix, com els consells municipals de participació sectorials i territorials, el Consell de Ciutat, el Registre ciutadà i els diferents processos de participació que s’endeguen a la ciutat, a través de la plataforma www.decidimmataro.cat.

A l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats oferim assessorament, formació i suport a les entitats i associacions sense ànim de lucre de la ciutat, amb atenció personalitzada, i organitzem cursos i sessions formatives. Gestionem el Directori d’Entitats i el Punt del Voluntariat, i coordinem i impulsem activitats de ciutat on les protagonistes són les entitats.