Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A Mataró

Millora de l’accessibilitat al polígon Mata-Rocafonda

Pas de vianants

Inici de les obres: 6 de març de 2023. Durada prevista: 3 mesos. Pressupost: 331.502 euros

L’objectiu dels treballs és millorar l’accessibilitat i la vialitat als carrers del polígon, tant pel que fa la circulació dels vianants com dels vehicles.

 

Es preveu la reparació de 300 m2 de voreres que estan malmeses per l’acció de les arrels d’arbres, així com acabar de pavimentar, amb capa de formigó, 434 m2 de voreres als carrers de Vapor Gordils, de l’Energia i del Gènere de Punt.

També està previst adaptar 15 passos de vianants mitjançant el rebaix de la vorera i la vorada per millorar l’accessibilitat, i es preveu la senyalització vertical i horitzontal dels diferents passos.

Es construirà una nova rotonda a la cruïlla del carrer de la Foneria amb el Camí de Ca la Madrona per millorar la seguretat i facilitar la circulació de vehicles en aquest punt. També es repararan 3.803 m2 de paviment de calçada al carrer de l’Energia, entre la carretera de Mata i el carrer de Vapor Gordils, i als entorns de la nova rotonda.

El projecte també preveu instal·lar un punt de càrrega per a vehicles elèctrics a l’àmbit de la nova rotonda del carrer de la Foneria. Tindrà capacitat per a la recàrrega simultània de dos vehicles.

Només es preveuen afectacions puntuals al trànsit en el moment de realitzar l’asfaltat, treballs de curta durada que s’acostumen a realitzar en tres dies.