Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pla de mandat 2019-2023

Pla de mandat 2019-2023https://youtu.be/J1H0c0VPIIc

El Pla de mandat 2019-2023 és el full de ruta de l’Ajuntament de Mataró per als quatre anys del mandat. Assenyala, doncs, el rumb que el Govern municipal segueix per aconseguir els objectius plantejats al Pla estratègic Mataró 2022: una ciutat més pròspera, inclusiva, sostenible, neta i segura. A aquests objectius s’hi sumen l'horitzó estratègic que assenyala l’Agenda 2030 i l’aplicació a les polítiques municipals dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i la Nova Agenda Urbana. A més, el 2020 es va sumar el Pla de reconstrucció social i econòmica per fer front a la crisi derivada de la pandèmia de la Covid-19.

Aquest document es basa en l'Acord de Govern “Un futur per a Mataró”, signat el 15 de juny entre el PSC-CP i ECPM-ECG, i per tant respon a les prioritats i compromisos adoptats en tres àmbits: l’estratègia i la bona governança; la qualitat urbana i el benestar de la ciutadania; i el desenvolupament urbà i econòmic.


Seguiment del Pla de Mandat 2019-2023

Consulta l’estat d’execució de les Actuacions Estratègiques agrupades en els àmbits, prioritats i compromisos que estableix el Pla de Mandat

Veure seguiment en el web


Memòries de gestió

En els últims anys hem anat incorporant noves informacions públiques al web municipal, on ja s’hi pot consultar el Catàleg de Serveis de l’Ajuntament, el Pla d’Acció anual i el Seguiment dels projectes de millora. Ho hem incorporat d’acord amb la voluntat compartida amb tots els grups municipals per tal que l’Ajuntament de Mataró superi l’obligació legal definida per la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern.

Memòries de gestió
Logos