Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

NextMataró

Escola d’adults: Curs de Preparació per a la Prova d’Accés al GM i Curs d’Accés al GM (CAM)

-----Curs d’Accés al GM (CAM): s’imparteix al CFA Can Noè Aquests estudis permeten a les persones que el superen l’accés directe als cicles de grau mitjà de formació professional inicial; en el cas dels ensenyaments professionals d’arts plàstiques i disseny permet l’exempció de la part comuna de la prova d’accés i en el cas dels ensenyaments esportius, l’exempció de la prova d’accés de caràcter general. Les matèries del curs s’estructuren en tres àmbits: àmbit de la comunicació (COM), àmbit social (SOC) i àmbit cientificotecnològic (CTE). La durada mínima d’aquest curs és de 600 hores. ----Curs de Preparació per a la Prova d’accés al GM: s’imparteix al CFA Alarona Aquests estudis preparen per presentar-se a les proves d’accés als cicles de grau mitjà de formació professional, d’arts plàstiques i disseny, i d’ensenyaments esportius. La durada mínima per a la preparació de les proves d’accés a grau mitjà és de 330 hores.

 • Escola d’adults: Curs de Preparació per a la Prova d’Accés al GM i Curs d’Accés al GM (CAM)
 • 2021-04-15T09:00:00+02:00
 • 2021-04-15T10:00:00+02:00
 • -----Curs d’Accés al GM (CAM): s’imparteix al CFA Can Noè Aquests estudis permeten a les persones que el superen l’accés directe als cicles de grau mitjà de formació professional inicial; en el cas dels ensenyaments professionals d’arts plàstiques i disseny permet l’exempció de la part comuna de la prova d’accés i en el cas dels ensenyaments esportius, l’exempció de la prova d’accés de caràcter general. Les matèries del curs s’estructuren en tres àmbits: àmbit de la comunicació (COM), àmbit social (SOC) i àmbit cientificotecnològic (CTE). La durada mínima d’aquest curs és de 600 hores. ----Curs de Preparació per a la Prova d’accés al GM: s’imparteix al CFA Alarona Aquests estudis preparen per presentar-se a les proves d’accés als cicles de grau mitjà de formació professional, d’arts plàstiques i disseny, i d’ensenyaments esportius. La durada mínima per a la preparació de les proves d’accés a grau mitjà és de 330 hores.

 

Consulta tota la programació i amb un sol clic podràs realitzar totes les inscripcions que vulguis a les diferents activitats.

Un cop realitzat el tràmit d’inscripció, rebreu un correu electrònic amb l’enllaç on es realitzarà l’activitat.

Caldrà entrar cinc minuts abans de l’inici de l'activitat.

Per qualsevol dubte, escriu a siop@ajmataro.cat

 

 

 

Info

 • Quan?
  15/04/2021 de 09:00 a 10:00
 • Categoria

  Ensenyament de les Escoles d'Adults

 • A càrrec de

  Professorat Escola d’Adults

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Inscripció