Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Créixer més enllà del gènere. Polítiques municipals feministes per la diversitat sexual i de gènere en la infància i l’adolescència

El 25 i 26 de febrer de 2021, l’Ajuntament de Mataró acull el Congrés anual de la Xarxa de Municipis LGTBI de Catalunya, un espai de trobada, reflexió i debat. Enguany es realitzarà majoritàriament en format virtual a excepció d’algunes activitats (consulteu el detall del programa).

L’objectiu del Congrés és visibilitzar les línies de treball, els projectes i els reptes de futur en les polítiques municipals per la diversitat sexual i de gènere en l'àmbit concret de la infància i l'adolescència. Per fer-ho, es comptarà amb diverses persones expertes que des d’administracions locals i projectes d’intervenció convidaran a reflexionar sobre aquestes qüestions. Els temes que s'abordaran són la coeducació i la promoció de la diversitat de gènere en les etapes infantils de l'educació, i l'acompanyament als i les joves i adolescents LGTBI. Alhora, es reflexionarà sobre la qüestió de la intersexualitat i la importància del seu acompanyament en les etapes infantils i adolescents; en els propers anys, aquest eix esdevindrà una línia de treball prioritària per a les polítiques LGTBI. Per últim, es plantejarà també l’avaluació i el seguiment d'aquestes accions mitjançant l'anàlisi dels obstacles més freqüents, però també de les bones pràctiques existents al territori.  

Informació i inscripcions

Podeu descarregar el programa complet de totes les activitats al següent enllaç.

Les inscripcions al Congrés es realitzaran al següent enllaç (seleccioneu “Iniciar el tràmit”, després podeu escollir l’opció “Entrar sense identificació electrònica” i trobareu les instruccions per fer la inscripció), als telèfons gratuïts 010 (des de Mataró) o el 900 859 009 (des de fora de Mataró).

Per a la reserva d'entrades de l'activitat "Més enllà del gènere en escena" del Programa OFF, seguiu el següent enllaç.

Data límit d’inscripcions a la majoria d'activitats: 23 de febrer (consulteu el programa per veure'n el detall)

Instagram I Facebook: @igualtatmataro