Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fòrums i debats

Fòrums

El procés de reflexió i participació es portarà a terme a través de fòrums i debats. Per una banda els fòrums funcionaran com un espai de participació per a agents i persones significatives per a cadascun dels àmbits identificats com a estratègics, amb l’objectiu de contribuir a aterrar i identificar els reptes per a Mataró a partir de les noves visions. Participaran en aquests fòrums tots aquells agents, persones o entitats que hagin estat identificats per part dels serveis municipals, la comissió Assessora o els òrgans del procés. Tindran com a referent un comissionat/da.

Estructuraran el seu treball en 2 sessions  diferenciades, a més d’un espai específic  a la plataforma Decidim: una primera  sessió d’identificació de reptes per a  Mataró i una segona destinada a detectar  oportunitats i prioritats.

 

Debats estratègics

Conjunt d’actes públics sobre temes  específics detectats com a rellevants, amb  un triple objectiu:

  • Donar visibilitat al procés.
  • Detectar nous actors.
  • Dotar els reptes de nous elements en el cos teòric per a la seva formulació i/o revisió.

Funcionen com a suport a la definició dels  reptes locals, i es plantegen en forma de  debat/taula rodona amb possibilitat  d’aportacions de la ciutadania.

Més enllà de l’acte, tindran una continuïtat  als mitjans, a la plataforma Decidim i als  Fòrums de debat.

Debat: Les ciutats intel·ligents: drets i responsabilitats digitals (16/05/2022)

 

img-2030-2.svg

Amb el suport de:

Unió Europea. Fons europeus Next Generation.Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. Agenda urbana española.Diputació de Barcelona