Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcalde inaugura la nova pista poliesportiva municipal d'El Palau

Escoltar

L'alcalde inaugura la nova pista poliesportiva municipal d'El Palau

L'alcalde, Joan Antoni Baron, presideix aquesta tarda, a les 19.00 hores, la inauguració oficial de la nova pista poliesportiva municipal d'El Palau. L'equipament, situat a la cantonada de la ronda d'Alfons X El Savi amb el carrer dels Bombers Madern i Clariana, ha estat reformat per l'Ajuntament. A la inauguració també assistirà el regidor d'Esports, Ivan Pera.

Els treballs han consistit en la construcció d'un edifici on hi ha dos vestidors i un magatzem, la pavimentació de la pista amb formigó i la construcció d'un nou tancament. L'objectiu de l'actuació era dignificar la pista, tot i que continuarà sense ser apta per a la pràctica oficial de futbol sala, ja que no en té les mides reglamentàries.

A l'entrada de la zona esportiva s'ha col·locat una pèrgola per tal d'organitzar els diferents espais de la instal·lació. Pel que fa els accessos a la pista, la reforma manté la rampa actual, però també s'ha dotat l'espai amb una altra entrada pel carrer dels Bombers Madern i Clariana, per tal de permetre l'accés dels vehicles del Servei de Manteniment al recinte.

Els nous vestidors ocupen un espai de 32 m2. Al mateix edifici hi ha també un magatzem de 9 m2 per guardar-hi el material esportiu, com ara xarxes per a les porteries. El sostre d'aquest edifici és hidròfug i laminat.

Pel que fa al nou tancament, s'han instal·lat reixes electrosoldades i reixes d'acer galvanitzat.

L'obra, que s'emmarca en el Pla Integral de Rocafonda-El Palau, ha estat executada per l'empresa Construcciones y Servicios Faus SA i ha tingut un cost de 157.821,84 euros.