Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oferta d'Ocupació Pública

Escoltar

Oferta d'Ocupació Pública

COMUNICAT DE LA DIRECCIÓ DE RECURSOS HUMANS I ORGANITZACIÓ: Amb data de 4 de desembre de 2020, i en atenció a l'actual situació sanitària, així com a la seva previsible evolució en les properes setmanes i mesos, el Consell de Direcció de l'Ajuntament de Mataró ha decidit que no es portin a terme proves selectives presencials en el cas de processos de concurrència massiva. Per tant, totes les proves programades durant els primers mesos de l'any 2021, que reuneixin aquestes característiques, s'ajornen fins al segon trimestre de l'any que ve. Per cada procés selectiu en curs, considerat de caràcter massiu, es publicarà en breu el nou calendari de proves.

Ofertes de treball d'accés lliure

Accedir

Ofertes de treball d'accés per al personal de l'Administració

Accedir

Bases generals de selecció i altres normes pròpies

Aquí trobaràs els processos selectius que ja s’hagin posat en marxa, per cobrir places amb caràcter permanent (OOP), o bé borses de treball per a interinitats.

Oferta d'ocupació pública

Document que es va actualitzant, on consten totes les places que l'Ajuntament te previst convocar (2021-2023), com a personal fix o funcionari de carrera i un calendari d'execució dels processos selectius per trimestres.