Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Destaquem

ATENCIÓ! Durant el mes d'agost, el Centre per a la Igualtat, Recursos per a les Dones, i d'Atenció a la Diversitat Sexual i de Gènere segueix oferint atencions. Estarem presencialment de dilluns a dijous de 9 a 14h; truca'ns per demanar cita prèvia. Les atencions telemàtiques continuen de dilluns a divendres de 9 a 14h.

Si necessiteu contactar-hi podeu fer-ho a través del correu electrònic (info.cird@ajmataro.cat) o telèfon: 93 702 28 12 de dilluns a dijous de 9 a 14h // 673 30 55 35 divendres de 9 a 14h. Podeu seguir tota l'actualitat a Facebook i a Instagram (@igualtatmataro).

Articulem les polítiques de gènere mitjançant el III Pla d’igualtat de gènere per a la ciutadania de Mataró 2018-2022 amb l’objectiu d’avançar en la superació de les lògiques heteropatriarcals que produeixen desigualtats, violències vers les dones, estigmatització i persecució de la lliure expressió de diversitats sexuals i de gènere, amb la finalitat d’afavorir la transformació de la ciutat en un espai més equitatiu i just per a tothom.

Posem a l’abast de la ciutadania un ventall de serveis i recursos d’informació, i d’assessorament especialitzat en matèria d’igualtat dona-home, LGTBI i violències de gènere, així com suport a les entitats de la ciutat, promoció de la participació, oferta continuada de formació i actuacions de sensibilització al llarg de l’any.

imatge CIRD
Des del Centre per a la Igualtat i Recursos per a les Dones (CIRD), planifiquem i impulsem les polítiques de gènere per incorporar aquesta perspectiva en tots els àmbits municipals. També atenem totes aquelles persones que així ho manifestin amb la finalitat de superar situacions de desigualtat i discriminació.

Centre per a la Igualtat i Recursos per a les Dones (CIRD)
(equipament accessible)

Correu electrònic: info.cird@ajmataro.cat

  • carrer de Cosme Churruca, 88 (entrada pel passatge dels Telers) 08301 Mataró
  • 93 702 28 12
  • de dilluns a dijous de 9 a 14 h i de 16 a 19 h i divendres de 9 a 14 h

Notícies Canal RSS