Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'IME posa en marxa un web amb informació sobre l'oferta i recursos educatius de la ciutat

Escoltar

L'IME posa en marxa un web amb informació sobre l'oferta i recursos educatius de la ciutat

L'Institut Municipal d'Educació (IME) ha posat en marxa un nou web per informar els ciutadans sobre l'oferta i els recursos educatius de Mataró. La iniciativa s'engega setmanes abans de l'inici de la propera campanya de preinscripcions als centres d'ensenyament, que per a educació infantil, primària i secundària obligatòria tindrà lloc del 4 al 15 d'abril.

El nou portal d'Educació es pot consultar a l'enllaç directe, o bé des de l'apartat "Webs temàtiques" del web municipal.

Tot i que el principal focus d'interès del nou web seran les campanyes de preinscripció i matriculació, els ciutadans també trobaran informació sobre aspectes generals referents a l'educació, estructura del sistema educatiu, legislació i recursos educatius. També es podran informar sobre tot allò que fa referència als equipaments educatius i a l'oferta formativa que s'hi desenvolupa.

Un dels apartats del portal és el mapa escolar, que situa sobre el plànol de Mataró els diferents centres d'ensenyament que hi ha a la ciutat, tant públics com privats.