Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'IMPEM convoca la cinquena edició dels Premis Cre@tic

Escoltar

L'IMPEM convoca la cinquena edició dels Premis Cre@tic

L'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) ha convocat la cinquena edició dels Premis Cre@tic, amb l'objectiu d'afavorir l'esperit emprenedor i les iniciatives empresarials en l'àmbit de les noves tecnologies de la informació i la comunicació. Les candidatures al premi es podran presentar del 7 de setembre a l'11 de novembre a la seu de l'IMPEM (Herrera, 70) o bé a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

La convocatòria s'adreça a persones amb idees tecnològiques i innovadores que vulguin posar en marxa un projecte empresarial a la ciutat de Mataró, dotant els premiats d'un suport financer per començar la seva aventura empresarial amb més facilitat i millors condicions

Els Premis Cre@tic constitueixen un element dinamitzador de la Incubadora d'empreses de base tecnològica, que facilita als projectes guanyadors la possibilitat de gaudir d'una comunitat empresarial i dels serveis específics per a empreses adherides que aquest centre pot oferir-los.

Els premis

1r. Classificat: Dotat amb un premi en metàl·lic de 6.000 euros

2n. Classificat: Dotat amb un premi en metàl·lic de 3.000 euros.

3r. Classificat: Dotat amb un premi en metàl·lic de 1.500 euros.

D'altra banda, l'IMPEM ha incorporat per segon any a la convocatòria un accèssit al millor projecte fi de carrera realitzat a l'Escola Universitària Politècnica de Mataró, amb l'objectiu de promoure l'esperit emprenedor i la cultura de la innovació entre el col·lectiu universitari del nostre municipi. L'accèssit estarà dotat amb 600 euros.

Entitats col·laboradores

Organitzats per l'IMPEM, els Cre@tic compten amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, la Fundació TecnoCampus, el Pacte Local per a l'Ocupació, l'Escola Universitària Politècnica de Mataró, el Programa INNOVA de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la Generalitat de Catalunya, l'Associació Gentic, el Grupo Intercom, la Fundació Catalana per a la Recerca i el Centre d'Innovació i Desenvolupament Empresarial (Cidem).

Requisits dels projectes

Els projectes hauran de complir els requisits següents:

  • Han d'estar relacionats amb activitats de l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació.
  • L'objectiu ha de ser la creació d'una empresa o, si aquesta ja existeix, haver iniciat l'activitat aquest mateix any 2005.
  • L'empresa haurà d'estar ubicada a la ciutat de Mataró.

Criteris de selecció

Els criteris que es tindran en compte per valorar els projectes són els següents:

  • Orientació al mercat del projecte: fins a 5 punts
  • Incorporació d'elements innovadors i millores tecnològiques i grau de definició del producte-servei: fins a 10 punts.
  • Viabilitat tècnica del projecte: fins a 5 punts.
  • Viabilitat econòmica i financera: fins a 5 punts.
  • Efecte emprenedor ( creació d'ocupació ): fins a 5 punts.
  • Els coneixements tècnics i de gestió dels promotors: fins a 5 punts.