Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nou equipament cívic de Vista Alegre quedarà integrat dins l'entorn del parc del Nord

Escoltar

El nou equipament cívic de Vista Alegre quedarà integrat dins l'entorn del parc del Nord

L'alcalde, Joan Antoni Baron, i la regidora d'Obres, Montserrat López, han visitat aquest matí les obres de construcció del nou equipament cívic de Vista Alegre, que van començar el passat juliol. L'edifici es construeix en un solar ubicat dins del Parc del Nord i limitat pel carrer d'Almeria.

El projecte té un pressupost de 484.779,86 € euros. L'empresa adjudicatària per fer les obres és Construcciones Juanes, SA. Està previst que les obres estiguin enllestides al març de 2007.

L'edifici serà d'una sola planta, de forma rectangular, i ocuparà 254,12 m2. L'equipament estarà dividit en diferents espais interiors: vestíbul (18,21 m2), sala d'entitats (14,87 m2), una sala polivalent (125,12 m2) amb dos envans mòbils que permetran dividir l'espai en sales més petites, lavabos (13,11, m2), magatzem (4,12 m2) i un porxo (43,67 m2).

A més, hi haurà un espai exterior (154,20 m2), amb unes grades de mur de pedra i escales amb ecotravesses. Una zona enjardinada de 556,78 m2 envoltarà l'edifici.

L'equipament tindrà una coberta inclinada de planxes de coure i la façana es recobrirà amb pedra. La tria dels materials que s'utilitzaran respon a l'objectiu de reduir al màxim l'impacte visual per tal que l'edifici quedi integrat a l'entorn.

L'accés a l'equipament es realitzarà des del carrer d'Almeria. El projecte contempla fer un nou recorregut al parc, connectant amb escales els dos camins que ara existeixen dins la zona verda. L'edifici quedarà integrat dins d'aquest nou recorregut.

L'Ajuntament té previst cedir l'ús de les instal·lacions a l'Associació de Veïns de Vista Alegre per acollir activitats organitzades per l'entitat.

Imatge simulada del futur equipament