Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La nova edició del programa 'Mataró, Nit Oberta' aposta pels tallers de cuina

Escoltar

La nova edició del programa 'Mataró, Nit Oberta' aposta pels tallers de cuina

El passat dimecres 11 d'octubre el Servei de Joventut va iniciar les inscripcions als cursos del programa d'oci nocturn "Mataró, Nit Oberta" per a aquest trimestre (octubre, novembre i desembre).

En aquesta edició s'han potenciat bàsicament els tallers de cuina donat que en les passades edicions hi ha hagut una gran demanda. Però hi ha tallers tan variats com: Dansa del ventre, Maquillatge gore, Escacs, Tarot de Marsella, DJ, Flors de Bach, Tai-Txi, Màgia, "Cajón flamenco" i Reflexologia de mans i peus. Els tallers de cuina estan dedicats als panellets, bolets, castanyes, aperitius i al dinar de Nadal.

En total s'ofereixen 225 places, 15 per a cada taller, a joves d'entre 14 i 35 anys i gratuïts.

Cada taller tindrà una durada de dues hores i l'horari serà de 22 a 24 h. El programa comença el 21 d'octubre i acaba el 16 de desembre. Les activitats es realitzaran a tres llocs de la ciutat: Centre Cívic de Molins, Casal de Joves de la plaça d'Espanya i Casal de Joves de La Llàntia.

Per a més informació i inscripcions sobre els tallers es pot accedir a http://joves.mataro.cat, trucant al telèfon d'informació ciutadana 010 o al Servei d'informació juvenil SIDRAL (plaça d'Espanya, 1).