Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

TecnoCampusMataró participa a l'assemblea general de l'Associació de Parcs Científics i Tecnològics d'Espanya

Escoltar

TecnoCampusMataró participa a l'assemblea general de l'Associació de Parcs Científics i Tecnològics d'Espanya

El director general de TecnoCampusMataró (TCM), Ricard Bonastre, intervé a la propera assemblea de l'Associació de Parcs Científics i Tecnològics d'Espanya (APTE), que se celebra a partir d'avui i fins el 30 de setembre al Parc Científic i Tecnològic de Cantàbria (Santander). L'entitat tecnològica de Mataró forma part de l'Associació de Parcs Científics i Tecnològics d'Espanya des del febrer de 2005.

La trobada servirà per repassar els convenis que l'Associació de Parcs Científics i Tecnològics d'Espanya manté amb els ministeris d'Indústria, Turisme i Comerç i el d'Educació i Ciència, i per avaluar les accions realitzades al llarg del 2006.

Entre d'altres assumptes, també es donarà forma durant l'assemblea a la proposta per a la creació del consell assessor de l'APTE, i es presentaren els nous membres que s'han incorporat a l'associació: Universitat Politècnica de Madrid, Parc de la Innovació de Navarra i Parc "Miguel de Eguía" d'Estella.

Al llarg dels tres dies que durarà la trobada, els participants tindran l'oportunitat de reflexionar sobre el present i el futur de l'associació tecnològica i conèixer en profunditat les instal·lacions del Parc Científic i Tecnològic de Cantàbria.

TCM i APTE

TecnoCampusMataró es va incorporar com a membre de l'Associació de Parcs Científics i Tecnològics d'Espanya al febrer de 2005. L'organisme que engloba a la majoria dels parcs científics i tecnològics d'Espanya ha permès a TCM beneficiar-se de l'experiència dels principals parcs espanyols i també dels acords que manté l'APTE amb els ministeris anteriorment esmentats i amb altres entitats tecnològiques públiques i privades d'arreu d'Espanya.

L'APTE es va crear el 1989. L'èxit dels primers parcs tecnològics ha fet que universitats, ajuntaments i iniciatives privades promoguin aquests parcs i s'incorporin a l'entitat. L'APTE compta amb 68 membres, distribuïts en 16 comunitats autònomes diferents i ofereix als nous membres el recolzament necessari i l'assessorament de les entitats ja consolidades.