Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un circuit de karts instal·lat al Port ensenya als nens i nenes a ser responsables com a conductors i vianants

Escoltar

Un circuit de karts instal·lat al Port ensenya als nens i nenes a ser responsables com a conductors i vianants

El Port de Mataró s'ha convertit a partir d'avui i fins divendres en un circuit de karts per a nens i nenes de 6è de primària. L'activitat, que s'anomena "Caravana Mapfre 2006", està organitzada per l'Institut Mapfre de Seguretat Viària i compta amb la col·laboració de la Unitat d'Educació Viària, Prevenció i Civisme de la Policia Local.

Mitjançant una aula d'audiovisuals i un circuit de karts de 1.000 m2es pretén afavorir en els joves una correcta actitud davant la conducció: crear una consciència responsable en el seu paper com a vianant i com a conductor de vehicles; iniciar als alumnes en els coneixements de les diferents senyals de trànsit; inculcar actituds i comportaments cívics i intentar que els alumnes identifiquin les diferents situacions de perill que puguin sorgir.

L'activitat lúdica i educativa s'ha adreçat als alumnes de 6è de primària que el curs passat van fer aquesta mateixa formació en un circuit de bicicletes amb la voluntat que puguin reforçar els coneixements adquirits l'any abans.

Els horaris de l'activitat són de 9.30 a 11.30 h i a les 15 h, menys el divendres que no hi haurà cap sessió a la tarda. Cada sessió té una durada d'hora i mitja.

El dimarts i el dimecres de 17.30 a 19.30 h el circuit també el podran fer nens i nenes de 9 a 12 anys que vagin acompanyats amb els seus pares prèvia concertació telefònica al 902 181 780 o a través de correu electrònic: caravanamapfre@uwp.es.