Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró millora l'impacte del sobreixidor d'aigua pluvial de la platja del Varador davant de Can Dimas

Escoltar

Aigües de Mataró millora l'impacte del sobreixidor d'aigua pluvial de la platja del Varador davant de Can Dimas

L'empresa municipal Aigües de Mataró SA té previst començar dilluns, 2 d'abril, les obres del projecte de millores mediambientals del sobreeixidor d'aigües pluvials situat a la platja del Varador, a l'alçada del restaurant Can Dimas. L'actuació forma part del Pla Director del Clavegueram de Mataró com a millora d'impacte ambiental dels efectes de les pluges a la platja, i pretén minimitzar l'embassament d'aigua a la sorra.

Aigües de Mataró ja va arranjar fa un any el sobreixidor situat davant del restaurant La Marina.

Les obres consistiran en la perllongació del col·lector amb una estructura de formigó i amb un caixó de 50 metres de longitud, de formigó armat, de 2 x 1,5 metres d'ample. En total, el sobreeixidor es perllongarà uns 53 metres en direcció al mar. Es formarà una duna amb la sorra de la platja per minimitzar l'impacte visual de la instal·lació, i es plantarà vegetació autòctona. A la sortida de la canalització es col·locarà una barana d'acer inoxidable com a mesura de seguretat.

Les obres han estat adjudicades a l'empresa Construcciones García Con e Hijos SA i tenen una durada prevista d'1 mes. El cost de l'actuació és de 118.342 euros.