Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els carrers de Marià Ribas i d'Esteve Albert tindran contenidors soterrats

Escoltar

Els carrers de Marià Ribas i d'Esteve Albert tindran contenidors soterrats

La Junta de Govern Local va aprovar el passat 8 de gener el projecte de soterrament de contenidors per a la recollida dels residus domiciliaris als carrers de Marià Ribas i d'Esteve Albert. L'execució del projecte, que ha estat redactat pel Servei de Manteniment, anirà a càrrec de la societat municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA), com a promotora de les obres d'urbanització que va executar al sector 9, sobre el Parc Central.

Els nous contenidors soterrats substituiran els contenidors en superfície que actualment estan situats al carrer de Marià Ribas, a la intersecció amb els carrers de Julià Gual i Salvador Cruixent, i als situats al carrer d'Esteve Albert fent cruïlla amb els carrers de Salvador Cruixent. En total, seran 3 àrees d'aportació de residus dotades amb 3 contenidors cadascuna per a la recollida de brossa orgànica i rebuig. A més, s'adquiriran dues àrees més d'aportació, de 3 contenidors cadascuna, com a reserva per a futures necessitats de la ciutat.

L'actuació té un pressupost de 145.702 euros. Abans que no comencin els treballs, el projecte ha de superar els tràmits d'exposició pública, licitació i adjudicació a una empresa especialitzada.