Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró, SA participa en la jornada mediambiental 'L'aigua al món, l'aigua a Mataró'

Escoltar

Aigües de Mataró, SA participa en la jornada mediambiental 'L'aigua al món, l'aigua a Mataró'

L'Associació de Veïns de Molins-Torner-1r de Maig ha organitzat, amb la col·laboració de la regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Mataró i de la companyia municipal d'aigües, Aigües de Mataró, SA (AMSA), una jornada sobre medi ambient que duu per títol 'L'aigua al món, l'aigua a Mataró'. Amb aquesta activitat, que tindrà lloc el proper dissabte 13 de desembre, es vol convidar a la reflexió i fomentar la consciència ciutadana sobre el consum responsable d'un recurs escàs com és l'aigua.

Per això, s'ha inclòs, en la programació de la jornada, una visita guiada al túnel de Desviament, que es farà amb dos grups a les 17 h i les 17.30 h, i comptarà amb la presència de la regidora de Medi Ambient i presidenta d'Aigües de Mataró, Quitèria Guirao Abellan. A més, al Centre Cívic Molins (carrer de Nicolau Guanyabens, 23) es farà una projecció del documental produït per TV3 'Ter, un riu a domicili', que anirà acompanyada d'una xerrada per explicar als assistents com funciona el cicle de gestió de l'aigua a la ciutat de Mataró. El Centre Cívic acollirà també una exposició organitzada per l'associació de veïns anomenada 'La sequera, un problema global' i un pica-pica que es farà a mode de cloenda.

Tot i que la proposta d'organitzar aquesta activitat ha vingut de part de l'esmentada associació de veïns, Aigües de Mataró valora molt positivament l'interès dels ciutadans per conèixer millor l'activitat que desenvolupa la companyia, i preveu organitzar en el futur visites amb un format similar per a les entitats que hi puguin estar interessades.

D'aquesta manera, Aigües de Mataró vol reforçar el seu compromís i la seva proximitat amb la ciutadania i seguir promovent el consum responsable i racional d'aquest recurs tant important per al medi ambient com és l'aigua.