Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TCM Audiovisual participa en la novena edició de la Fira MAC de Granollers

Escoltar

El TCM Audiovisual participa en la novena edició de la Fira MAC de Granollers

El TCM Audiovisual ha assistit, com a Centre de Difusió Tecnològica (CDT) en Audiovisuals de Catalunya, a la novena Fira MAC (Mercat Audiovisual de Catalunya), celebrada els dies 28 i 29 de maig a Granollers. Una vintena d'alumnes del Graduat en Mitjans Audiovisuals de l'Escola Universitària Politècnica de Mataró (EUPMT) han realitzat els reportatges periodístics diaris que s'han penjat a la web del MAC.

Cinquanta-nou empreses del sector audiovisual han participat en aquesta edició, en la que els professionals han pogut visitar la Fira Tecnològica i el Mercat de Continguts, o bé assistir a les ponències que analitzen el sector, en les que enguany, la implantació de la TDT ha estat la protagonista. Les comunitats autònomes convidades (Galícia, Andalusia, Astúries, València, Illes Balears o Madrid, entre altres) han presentat la situació actual dels seus territoris. 

Tercera edició dels Premis Audiovisual MAC

Aquest certamen, que es lliura durant la Fira, busca incentivar la producció, la qualitat i la innovació en el sector. Està destinat als projectes de programa per a televisions de proximitat, per ajudar a noves empreses, nous creadors, empreses petites i propostes més arriscades d'empreses consolidades. Es distingeix en tres categories: Premi Audiovisual MAC Nou Format, Premi Audiovisual MAC Projecte Seriat i Premi Audiovisual MAC Projecte Multiplataforma.

El TCM Audiovisual

És una entitat sense ànim de lucre designada pel Centre d'Innovació i Desenvolupament Empresarial de la Generalitat (CIDEM), com a Centre de Difusió Tecnològica en Audiovisuals de Catalunya. Té com a objectiu convertir-se en el centre de referència al país en aquestes tecnologies i actualment es troba ubicat a la EUPMT. El TCM Audiovisual atén les necessitats del sector audiovisual aportant serveis de qualitat i de valor afegit i organitza jornades i programes de formació per a professionals.