Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'espectacle 'Goma Gom' de Chapertons Teatre Còmic clausurarà la primera Temporada Butaka

Escoltar

L'espectacle 'Goma Gom' de Chapertons Teatre Còmic clausurarà la primera Temporada Butaka

La primera temporada del projecte Butaka, impulsat per l'Institut Municipal d'Acció Cultural (IMAC) i el Servei de Joventut de l'Ajuntament, es clourà el proper dissabte 8 de novembre amb un espectacle d'humor al Teatre Monumental.

La companyia Chapertons Teatre Còmic mostrarà als joves el seu espectacle "Goma Gom", una peça d'humor visual on tres personatges juguen amb pneumàtics per crear una història que transportarà a l'espectador a fer una travessia pel mar. Els actors de la companyia d'El Masnou, Jordi del Rio, Kike Ferragut i Ernest Terradas, combinen imaginació, creativitat i senzillesa en aquesta obra que s'ha interpretat a diferents teatres del país i l'estranger.

Els joves que vagin a veure "Goma Gom" podran participar, un cop acabat l'espectacle, en una demostració de manipulació de pneumàtics. La sessió es farà el dissabte 8 de novembre, a partir de les 21 h, al Teatre Monumental. L'entrada té un cost de 6 euros i els assistents entraran en el sorteig d'un mp3.

El projecte Butaka té com a finalitat apropar el món de les arts escèniques al joves, a més de crear un ambient favorable per a la creació i consolidació de nous públics arreu del territori i que els joves entrin i s'habituïn a estar en centres culturals.

Un any del projecte Butaka

Durant el primer any del projecte Butaka a Mataró, els joves han pogut veure els espectacles "Skrakeja't", "El circ de Sara" i "Goma Gom" que contenien diferents tipologies d'arts escèniques com la dansa, el circ, l'humor visual i el hip-hop. Una de les figures d'aquesta iniciativa és el butaker, un jove que ha d'incentivar i implicar els companys en aquest projecte. A Mataró, s'han format una quarantena de joves com a butakers durant el primer any.

L'IMAC i el Servei de Joventut iniciaran la segona temporada Temporada Butaka durant el primer trimestre de l'any 2009.