Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'IMPEM col·labora en el programa Modernitza't dirigit a comerços de la ciutat

Escoltar

L'IMPEM col·labora en el programa Modernitza't dirigit a comerços de la ciutat

Aquesta setmana ha començat el programa Modernitza't, organitzat per la Diputació de Barcelona i la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona amb la col·laboració de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM). L'objectiu d'aquesta iniciativa és millorar la competitivitat de les empreses comercials.

A Mataró, 18 comerços s'han inscrit al programa que consta de tres parts: assessorament individual, accions formatives i el client misteriós.

De les tres parts, el client misteriós consisteix en enviar un comprador fictici que avalua un seguit d'aspectes de la botiga com l'atenció al client, la varietat i qualitat del producte, la presentació...

Les accions formatives van encaminades a rebre informació sobre les darreres novetats i sistemes per al sector mentre que l'assessorament individual és una visita d'un tècnic que parla amb el propietari o responsable del negoci per avaluar els problemes i les potencialitats de la botiga.

El resultat de l'execució d'aquest programa, que es porta a terme durant el darrer trimestre de l'any, és una anàlisi de l'establiment comercial amb els punt forts, els dèbils, les amenaces, les oportunitats i els factors interns i externs que les condicionen.

El programa Modernitza't ha de permetre que cada establiment pugui prendre decisions oportunes per assolir la modernització i fer front a la competència existent.

El Servei de Promoció de Ciutat i Comerç de l'IMPEM col·labora amb les entitats del sector comercial per a la millora competitiva del comerç i la restauració. En aquesta línia, l'IMPEM defineix i implementa anualment paquets de formació i assessoria adreçats al teixit comercial i hostaler perquè aquests puguin adoptar estratègies proactives de gestió de negoci.