Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró estrena avui la línia directa de bus fins a l'Aeroport de Girona

Escoltar

Mataró estrena avui la línia directa de bus fins a l'Aeroport de Girona

L'alcalde, Joan Antoni Baron,  el regidor de Via Pública, Oriol Batista, l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i el director general de Transport Terrestre del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya, Manel Villalante,  i el representant de Barcelona Bus, SL, Jordi Sagalés, han presentat avui el nou servei d'autobús directe que connecta Mataró € Granollers - Aeroport de Girona-Costa Brava.

El servei anirà a càrrec de l'empresa Barcelona Bus, que actualment ja disposa d'una línia que uneix Granollers amb l'Aeroport de Girona, i a la que ara s'afegeix en el recorregut la ciutat de  Mataró.

Amb aquesta mesura, l'operador amplia l'oferta per cobrir les necessitats de transport públic de tot usuari de Mataró i Maresme que hagi de traslladar-se a la capital del Vallès Oriental, o anar fins a  l'Aeroport de Girona. El finançament d'aquesta nova ampliació de servei va a càrrec de l'operador de transport, Barcelona Bus, SL .

Preu dels bitllets i horaris

Mataró disposarà de sis autobusos d'anada diaris de dilluns a diumenge, el mes d'agost inclòs. El primer cotxe sortirà de l'estació de Renfe a les 4.00 h de la matinada, mentre que el darrer servei ho farà a les 19.15 h.

En sentit contrari, també hi haurà sis busos, el primer dels quals sortirà des de l'Aeroport de Girona cap a Mataró a les  5.10 h, mentre que el darrer sortirà a les 22.15 h.

Quant al cost del bitllets, els usuaris d'aquest servei disposen de tres combinacions possibles a realitzar:

En el trajecte Mataró € Granollers € Aeroport de Girona, el cost del bitllet individual d'anada o tornada serà de 10 €. En aquest mateix trajecte el preu del títol d'anada i tornada, és de 18 €.

Pel que fa al trajecte Granollers € Aeroport de Girona, el preu del bitllet seguirà sent el mateix que fins ara, 8.5 € anada o  tornada,  i 15 € anada i tornada.

La durada del trajecte sencer és d'aproximadament 1 hora i 15 minuts. El recorregut és directe i enllaça l'Aeroport de Girona amb l'Estació d'Autobusos de Granollers i la parada de RENFE de Mataró. Si es realitza el trajecte Mataró € Granollers o Granollers € Mataró els usuaris podran validar qualsevol títol vàlid de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM), ja que aquesta línia està inclosa dins de la corona tarifària de l'ATM de Barcelona. Aquest nou servei suposarà una ampliació i reforç de la línia Mataró € Granollers € Sabadell operat per Sagalés. L'empresa Barcelona Bus ha posat a disposició del públic el telèfon d'informació 902 13 00 14.

Horaris