Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PUMSA adjudica els enderrocs de part dels edificis de l'illa de Fàbregas i de Caralt

Escoltar

PUMSA adjudica els enderrocs de part dels edificis de l'illa de Fàbregas i de Caralt

El Consell d'Administració de l'empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA) va adjudicar, en la reunió d'ahir, els treballs de demolició i de retirada de cobertes de fibrociment de part de les edificacions situades a l'illa 6 del PMU de la ronda de Barceló/illa Fàbregas i de Caralt.

Aquesta primera fase de les feines d'enderroc són prèvies al desenvolupament urbanístic del sector, i s'efectuen per millorar la seguretat i la salubritat de la zona, on han quedat lliures diversos edificis d'habitatges i naus industrials, com a primera actuació del desenvolupament urbanístic de l'àmbit.

En concret, s'enderrocarà aproximadament un 50% de les edificacions de l'illa 6, entre les quals no s'inclou la fàbrica Fàbregas i de Caralt, que es traslladarà en properes fases d'actuació.

Una part de les cobertes d'aquests immobles són de fibrociment, i es retiraran durant les feines de demolició.

Empresa adjudicatària i terminis

L'empresa Nietos de García Cano, SL ha estat l'adjudicatària dels treballs d'enderroc i retirada de cobertes de fibrociment, amb un pressupost de 304.433 euros, IVA inclòs.

Aquesta empresa s'encarregarà, a més, de triturar el material petri (formigó, pedra, totxanes, ceràmica, etc.) de l'enderroc per a la seva posterior reutilització en obres de PUMSA.

Els treballs començaran al finals de novembre, i la seva finalització està prevista pel març de 2009.

Illa Fàbregas i de Caralt

L'illa 6 del Pla de Millora Urbana (PMU) de la ronda de Barceló/illa Fàbregas i de Caralt correspon a l'àmbit on s'ha d'ubicar el centre comercial. El Corte Inglés

Es situa entre el carrer de Miquel Biada, el passatge de José M. Torrijos, el carrer de José M. Torrijos i la ronda d'Alfons XII, i ocupa una superfície total de 9.629 m2.

La superfície de sòl ocupat per les edificacions que s'enderrocaran en aquesta primera fase és de 4.596 m2.