Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

GINTRA inicia la venda i el lloguer de les places d’aparcament de La Llàntia

Escoltar

GINTRA inicia la venda i el lloguer de les places d’aparcament de La Llàntia

La societat municipal Gestió Integral de Trànsit Mataró, SL (GINTRA) comença la comercialització de les places del nou aparcament de La Llàntia. L’aparcament es troba al subsòl dels edificis d’equipament i d’ús comercial que està construint l’empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, S.A (PUMSA), i es posarà en servei el proper mes d’abril.

 

Un dels edificis es destina a equipament i acull a la seva coberta la nova pista poliesportiva, que substitueix i millora l’existent. I el segon, compta amb un local comercial. Els edificis donaran façana a l’espai públic de nova creació de la Llàntia, que permet tenir els dos immobles al mateix nivell. L’aparcament soterrani ocupa el subsòl de les dues parcel·les i del nou espai públic.

 

Característiques de l’aparcament

 

L’aparcament ocupa una superfície total construïda de 1.960m² i es distribueix en una sola planta soterrània. Compta amb 80 places de cotxe, 3 de les quals destinades a persones amb mobilitat reduïda, i 17 places de moto.

 

Pel que fa als accessos, l’entrada i sortida dels vehicles es farà pel carrer de la Boixa i els vianants podran accedir-hi a través de: les escales o l’ascensor des de la plaça superior que connecta amb el carrer de la Flor, amb ascensor des de la plaça que connecta amb el carrer d’Alella i a través de les escales des de la plaça de nova creació que connecta amb el carrer de la Boixa.

 

Preu de les places

 

El preu de les places de cotxe en règim de lloguer serà de 60 € mensuals (IVA inclòs) si s’efectua un pagament trimestral. El preu de les places de moto en règim de lloguer serà de 30 € mensuals (IVA inclòs) si s’efectua el pagament trimestral.

 

Pel que fa a les places de venda (en concessió a 50 anys), les de cotxe tenen un preu de 17.150 € (IVA exclòs) i les de moto, 4.500 € (IVA exclòs). Aquests preus inclouen un 5% de descompte, vàlid fins al 31 de desembre de 2009.

 

Informació i comercialització

 

Tots els interessats en una plaça, tant en règim de lloguer com de compra, hauran de dirigir-se a les noves oficines de GINTRA, que estan situades a la primera planta soterrània de l’aparcament de la ronda de Rafael Estrany, 36, en horari de dilluns a divendres de 9 a 13h i de 16 a 18:30h i divendres de 9 a 14h.

 

Pla de Millora Urbana de La Llàntia

 

L’aparcament al subsòl dels dos edificis forma part de l’actuació encarregada per l’Ajuntament Mataró a PUMSA dins l’àmbit de del Pla Especial de Millora Urbana (PEMU) del barri de La Llàntia.

 

El conjunt d’actuacions que s’estan portant a terme dins el projecte d’urbanització són: la millora dels carrers del barri, l’obertura d’un nou vial d’ús exclusiu per a vianants que unirà els carrers de la Verge de Guadalupe i del Masnou, la creació d’una nova xarxa de clavegueram i la millora de les xarxes de serveis d’aigua, gas, telèfon, telecomunicacions i electricitat.

Tot el conjunt d’aquestes actuacions que suposen una inversió d’11,5 milions d’euros, 5 dels quals han estat destinats a l’adquisició del sòl, està previst que estiguin finalitzades al proper mes d’abril.

 

A més de totes les obres iniciades, el PEMU preveu altres actuacions com la construcció d’un Centre d’Atenció Primària (CAP), la recuperació i rehabilitació de la masia existent a l’àmbit del carrer de la Boixa, que es destinarà a equipament i la construcció de diferents edificis de promoció pública.