Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Municipal de Música de Mataró clou el primer trimestre de funcionament amb un concert

Escoltar

L’Escola Municipal de Música de Mataró clou el primer trimestre de funcionament amb un concert

Tindrà lloc dimarts 22 de desembre a la Sala Clap

L’Escola Municipal de Música de Mataró tancarà el seu primer trimestre de funcionament amb la celebració, demà dimarts 22 a les 19.00 hores, d’un concert a la Sala Clap de Mataró. Com a convidats a l’acte es comptarà amb la presència de l’orquestra i el cor infantil de l’Escola Municipal de Música Luis Morondo de Barañáin, i del Cor de noies de la Vall del Tenes.

 

Més d’un centenar d’alumnes participaran en l’acte, on es podrà escoltar per primera vegada algunes de les formacions instrumentals i corals que s’han creat a l’Escola Municipal de Música de Mataró. La Big Band, la Banda i el Cor d’Adults seran els encarregats d’abordar la primera part del recital.

 

Al seu torn, l’Escola Luis Morodo de Barañáin, juntament amb el Cor de Noies de la Vall del Tenes, oferiran durant la segona part un repertori format per temes nadalencs, que comptaran amb la col·laboració dels cors d’iniciació de l’Escola Municipal de Música de Mataró en les dues peces finals. Barañáin és una localitat de 150.000 habitants propera a Pamplona. La seva Escola Municipal de Música té un miler d’alumnes i desenvolupa, des de fa 15 anys, un projecte educatiu basat en la pedagogia de grup.

 

El concert clou tota una setmana d’activitats en què els alumnes de l’escola han presentat una sèrie d’audicions i classes obertes en les diferents seus i subseus del centre. Aquestes primeres mostres en públic del treball musical i pedagògic dut a terme coincideixen també amb l’aparició del primer número de “Glissando”, un butlletí informatiu mensual editat per l’escola que vol ser un eina de comunicació oberta i participativa que acosti l’actualitat formativa i acadèmica del centre a tota la comunitat, i pugui actuar de pont amb l’activitat musical de la ciutat.