Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La zona lúdica del parc de Cerdanyola situada sobre l’aparcament es pavimenta per ampliar els possibles usos

Escoltar

La zona lúdica del parc de Cerdanyola situada sobre l’aparcament es pavimenta per ampliar els possibles usos

El Servei d’Obres de l’Ajuntament va començar la setmana passada els treballs de pavimentació de la zona lúdica situada sobre l’aparcament soterrani del parc de Cerdanyola. Aquesta actuació permetrà ampliar el ventall d’actes que es poden programar en aquest espai, que està situat just davant de l’escenari.

 

La zona que es pavimenta ocupa una superfície de 1.500 m², que ara és de sauló amb unes tires de llamborda de granet. El nou paviment serà de formigó i se substituiran les tires de llamborda per tires de pedra natural de marbre blanc polit. En el perímetre inferior de l’espai es col·locaran reixes de recollida d’aigües que aniran connectades al clavegueram.

 

Les obres han estat adjudicades a l’empresa Nietos de García Cano, SL, i tenen una durada prevista de 3 mesos. El pressupost d’adjudicació és de 110.400 € (IVA inclòs).

 

Les obres de pavimentació de la zona lúdica per a usos socials del parc de Cerdanyola estan finançades pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL), que pretén crear ocupació mitjançant l’execució d’obra pública. L’Ajuntament durà a terme 52 obres amb els ajuts del FEIL, que suposen una inversió de 21 milions d’euros a la ciutat i una previsió d’ocupació de 582 llocs de treball.