Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Can Gassol. Centre de creació d’arts escèniques s’estrena amb l’obra “Volare” aquest divendres 29

Escoltar

Can Gassol. Centre de creació d’arts escèniques s’estrena amb l’obra “Volare” aquest divendres 29El proper divendres 29 d’octubre obrirà les seves portes un nou equipament dedicat a la creació artística, Can Gassol. Centre de creació d’arts escèniques, i ho farà amb la representació de l’espectacle “Volare”. El nou equipament vol impulsar i afavorir la creació contemporània de companyies de teatre, dansa i nous formats, així com oferir espectacles de petit format ideals per a sala. Les característiques pròpies de l’espai, així com la selecció dels espectacles que han estat programats, busquen oferir aquesta proximitat amb l’espectador.
ProgramacióCan Gassol. Centre de creació d’arts escèniques acollirà aquesta temporada, d’octubre a desembre, quatre espectacles multidisciplinaris: tres del Cicle de Petit Format i un dels espectacles guanyadors dels Premis a la Creació Escènica.


“Volare”, de Los dos Los, proposa un univers teatral on la narrativa dramàtica es resumeix en els aspectes més essencials. Un imaginari que impacta directament en l’espectador, gràcies a la seva original combinació de metàfores personalistes de l’absurditat de la vida. Una innovadora barreja de tragicomèdia i poesia.
Divendres 19 de novembre a les 21.00 h serà el torn d’“El mal menor”. L’obra mostra, sempre des de la personal i incisiva personalitat artística de loscorderos.sc, l’instint ineludible d'exercir poder amb l'exclusiva finalitat de satisfer els desitjos, veritables motors de les nostres vides.
Divendres 10 de desembre a les 21.00 h es podrà veure “Experiencias con un desconocido show para TV” de Sonia Gómez, que oferirà una “performance” personal i individual amb la qual permetrà que els espectadors s’explorin a sí mateixos en relació amb els altres.
Divendres 17 de desembre a les 21.00 h, per finalitzar la temporada, es podrà contemplar un dels espectacles guanyadors dels Premis a la Creació Escènica. Es tracta d’“El so del taronger” de Neil Harbisson i Moon Ribas. Un espectacle que crea un entorn “sonocromàtic” en el qual el públic s’endinsa en un món on els colors tenen el seu so particular.
Els Premis a la Creació Escènica són una iniciativa de l’Institut Municipal d’Acció Cultural per incentivar la creació escènica mitjançant el suport i el foment de projectes artístics i creatius, especialment provinents de joves creadors emergents.