Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Vint-i-dues empreses ja han firmat preacords per traslladar-se al nou edifici del TecnoCampus Mataró-Maresme al Rengle

Escoltar

Vint-i-dues empreses ja han firmat preacords per traslladar-se al nou edifici del TecnoCampus Mataró-Maresme al Rengle

 

L'EPE TecnoCampus Mataró, encarregada de la comercialització dels espais del nou edifici del parc TecnoCampus Mataró-Maresme al Rengle, ha firmat ja 22 declaracions d'intencions amb empreses que han manifestat la intenció d'instal·lar-s'hi un cop acabin les obres el tercer trimestre d'aquest any. A les deu empreses que ja es van fer públiques el mes d'octubre passat, se n'hi afegeixen ara dotze més.

 

Aquestes noves empreses són SABÀTICA (programes educatius i de voluntariat a l’estranger www.sabatica.org); INCOD (Solucions software per a la identificació, monitorizació i traçabilitat de productes www.incod.es); SLS INTERNATIONAL (Serveis integrals de traducció i localització d’alta qualitat www.sls-international.com) POREC (Productes de millora d’eficiència del consum d’aigua www.porec.es); INNOGET (Creixement a través d'open innovation www.innoget.com); l'àrea d'innovació de la FUNDACIÓ EL MARESME PRO PERSONES AMB DISMINUCIÓ PSÍQUICA, www.fundmaresme.com); INFOMAR (Servei informàtic de software www.infomarsl.com), TALLERS GIL-BO (Mecanització per els sectors d’alta tecnologia i aeronàutica); AMARRANSECO (Disseny i construcció de marines seques, claus en mà www.amarrenseco.com); BITLONIA.COM (Màrqueting digital www.bitlonia.com); AMBARVS (Creació de continguts audiovisuals, animació 3D i enginyeria www.ambarvs.com) i IPNOLOGY (Instal·lació i projectes de seguretat IP www.ipnology.com).

 

Totes les empreses que per ara han firmat declaracions d'intencions s'ubicaran a la torre TCM2, que a més té espais destinats a la incubadora i les dependències de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, encarregada de la gestió del parc. Amb l'anunci d'aquestes noves 12 empreses que han acordat instal·lar-se a la torre TCM2 del parc, aquest espai per a empreses ha arribat ja al 57% d'ocupació. Pel que fa a l'altra torre destinada a usos empresarials (l'anomenada TCM3), està destinada a empreses amb major necessitat d'espais i la seva comercialització arrencarà a finals d'aquest mes amb un 25% d'espais que ja tenen inquilins potencials.

 

Aquestes declaracions d'intencions es concretaran a partir d'ara, un cop ja s'ha convocat el concurs públic per a l'adjudicació dels espais destinats a empreses, el plec de clàusules del qual va ser aprovat per unanimitat en la darrera reunió del Consell d'Administració de l'EPE del parc TecnoCampus Mataró-Maresme. Aquest concurs afecta les dues torres: TCM2, pensada per a petites i mitjanes empreses, amb espais modulables a partir de 20 m2 amb un model plug&play amb diversos serveis compartits inclosos en el preu del lloguer; i la torre TCM3, que  es destinarà a mitjanes i grans empreses, amb espais a partir de 250 m2. El concurs fixa el procediment i les condicions per als lloguers d'espais a les dues torres (TCM2 i TCM3), amb contractes de durada de 5 i 7 anys respectivament.